Bovenooglidcorrectie consult in Faceland Capelle en Faceland Mill!

Bovenooglidcorrectie consult in Faceland Capelle en Faceland Mill!

Consult bovenooglidcorrectie mogelijk in 6 vestigingen!
Een kleine chirurgische ingreep, namelijk een ooglidcorrectie, kan wonderen doen! Een subtiel verschil, maar de complimenten over jouw uitgeruste uitstraling stromen gegarandeerd binnen! Faceland laat jou stralen met een bovenooglidcorrectie voor €365,-. Een consult bovenooglidcorrectie is mogelijk in Faceland Utrecht, Faceland Rotterdam, Faceland Eindhoven, Faceland Nijmegen en nu ook in Faceland Mill en Faceland Capelle!

Faceland Mill
Faceland Mill is een feit! In Faceland Mill zijn vanaf dinsdag 20 juni naast injectables en consulten borstvergroting ook consulten bovenooglidcorrecties mogelijk. Tijdens het consult wordt duidelijk of jij een geschikte kandidaat bent, vervolgens wordt de operatiedag ingepland. Consulten bovenooglidcorrectie kunnen worden ingepland bij arts-assistent plastische chirurgie Justin Wong Chung

Faceland Capelle
Een consult bovenooglidcorrectie kan vanaf nu ook in Faceland Capelle! Dit kan bij Physician Assistant Chloé Wittenberg. Physician Assistant is een relatief nieuw beroep in Nederland, overgewaaid vanuit Amerika. De PhysicianAssistant is een functie op niveau die in de medische wereld structureel continuïteit, kwaliteit en laagdrempelige zorg brengt. De zelfstandige bevoegdheden van de Physician Assistant zijn wettelijk vastgesteld en afgestemd binnen Faceland.

Maak kennis met Chloé Wittenberg

Bij welke Faceland vestigingen kan ik terecht?
Een consult bovenooglidcorrectie kan bij één van de vier artsen of Physician Assistant van Faceland:

Ben jij een geschikte kandidaat voor een bovenooglidcorrectie? De operatie in Faceland Utrecht of Faceland Mill kan op een zeer korte termijn worden ingepland.

Filosofie Faceland Chirurgie, geen fratsen!
De scherpe vaste voordelige prijs is mogelijk omdat wij staan voor een businessmodel zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. Onze artsen helpen liever zo veel mogelijk cliënten dan zo veel mogelijk per cliënt te verdienen. Bij Faceland weet jij wat jij kunt verwachten. Faceland garandeert beauty zonder poespas! Een goedkope betrouwbare behandeling zonder gedoe.

Met deze filosofie zijn wij de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde geworden. Faceland belooft deze filosofie ook altijd te blijven doorvoeren. Uitstekende kwaliteitszorg voor een scherpe prijs. In 2016 realiseerden wij bij Faceland 45.000 cosmetische en chirurgische behandelingen met een team van 24 artsen, waaronder 2 plastisch chirurgen, 3 Physician Assistants en 2 consultants plastische chirurgie. Uiteindelijk is het enige cijfer dat er écht toe doet een scherp tarief met vanzelfsprekend een goede kwaliteit. Eén ding is zeker: Faceland zal altijd de laagste prijsgarantie bieden!

Highlights en voorwaarden

 • Vanwege de grote vraag en de actieperiode kunnen een aantal van onze vestigingen moeilijk bereikbaar zijn. Onze excuses! Om toch een plekje in de agenda te bemachtigen vragen wij jou een afspraak online in te boeken en vragen voor het consult te bewaren.
 • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
 • Een vaste lage prijs van €365,- voor een bovenooglidcorrectie van beide ogen door een cosmetisch arts.
 • Pas bij het consult kan worden vastgesteld of in jouw specifieke geval een bovenooglidcorrectie geïndiceerd is.
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht, wegens veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).
 • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
 • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De geheel nieuwe behandelkamers op de tweede etage van Faceland Utrecht voldoen uiteraard aan alle kwaliteitseisen en -normen.
 • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
 • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
 • Voor medische vragen kan je terecht bij 0485 460 644 (bereikbaar maandag t/m vrijdag).
 • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
 • Een afspraak is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend.
Beoordelen

Vestigingen