Faceland Mill is een feit! Geniet t/m 1 juli van de actie!

Faceland Mill is een feit! Geniet van de Juvéderm actie van maandag 29 mei t/m zaterdag 1 juli!

Weer een nieuwe vestiging? Dat klopt! Deze vestiging komt je waarschijnlijk al bekend voor. In Mill vind je onze hypermoderne operatiekamers voor borstvergrotingen. Faceland Mill is te vinden op Hoogveldseweg 1, 5451 AA te Mill. Wij vieren de opening graag samen met jou door korting te geven op Juvéderm, een A-merk hyaluronzuur! Deze actie start van maandag 29 mei t/m zaterdag 1 juli 2017 in alle huidige vestigingen

Vanaf dinsdag 20 juni ben jij van harte welkom in Faceland Mill voor een consult bovenooglidcorrectie en injectables behandelingen, natuurlijk maak je dan gebruik van de Juvéderm actieprijzen. Een consult borstvergroting kan jij al inplannen in Faceland Mill op dinsdag 6 juni en maandag 3 juli! Wil jij gebruik maken van deze feestelijke korting? Boek dan een afspraak. Alvast een afspraak maken voor Faceland Mill? De agenda staat open, dus boek jouw afspraak direct online!

Juvéderm 
Juvéderm® is een filler op basis van hyaluronzuur in de vorm van een unieke, zachte gel. Het is een gel die volume terugbrengt in de huid en rimpels direct vermindert. Gebieden die behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld de lippen, neuslippenplooi, jukbeenderen en kaaklijn.

De aantrekkelijke Juvéderm® prijzen zijn als volgt:
0,5 ml Juvéderm voor de fijne lijntjes: normaal €199,-. Nu tijdelijk slechts €140,-.
1 ml Juvéderm: normaal €299,-. Nu tijdelijk slechts €220,-.

Lippen
lippen
Neus
neuss

Welkom plastisch chirurg Lloyd Nanhekhan!
Een nieuw belangrijk gezicht bij Faceland, Dr. Lloyd Nanhekhan! Plastisch chirurg LIoyd Nanhekhan is plastisch en reconstructief chirurg met jarenlange ervaring. Hij volgde zijn opleiding plastische chirurgie in Maastricht, Gent, Parijs en Taiwan. In zijn loopbaan is hij altijd werkzaam geweest aan de universiteit, waarvan de laatste 10 jaar als kliniekhoofd plastische chirurgie van het Universitair ziekenhuis Leuven. Wij zijn bijzonder trots LIoyd Nanhekhan in ons Faceland team te mogen verwelkomen! Lloyd houdt spreekuren borstvergroting in Faceland Mill samen met onze bekende consultants plastische chirurgie Anke Kerkhof, Fien van den Broek en Elke Verstegen.
Consultdagen borstvergroting in Faceland Mill: dinsdag 6 juni en maandag 3 juli.

Maak kans op 50% korting door online te boeken!
Boek jij jouw consult online bij één van onze Faceland vestigingen? Faceland kiest tijdens de acteperiode 2 gelukkige winnaars uit die online een afspraak geboekt hebben! Deze cliënten krijgen 50% korting op de volgende lipbehandeling. Hoe krijgen de winnaars dit te horen? Onze receptioniste vertelt dit de dag zelf!

Highlights en voorwaarden

 • De actie is vanaf nu geldig in alle negen vestigingen Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Barendrecht, Capelle, Venlo, Mill en Amsterdam Schiphol. De actie loopt van dinsdag 29 mei t/m 1 juli 2017, naargelang de openingsdagen van de desbetreffende kliniek. Faceland Mill opent medio juni, de Juvéderm actieprijzen zijn dan direct geldig t/m 1 juli 2017.
 • Vergroot je kans op een afspraak in één van onze vestigingen door online een afspraak in te boeken! Vanwege de grote vraag en de actieperiode kunnen een aantal van onze vestigingen moeilijk bereikbaar zijn. Alvast onze excuses! Om toch een plekje in de agenda te bemachtigen deze actieperiode vragen wij jou een afspraak online in te boeken en eventueel vragen voor het consult te bewaren.
 • Faceland Mill is te vinden aan de Hoogveldseweg 1 5451 AA te Mill. Faceland Mill is op dit moment niet telefonisch bereikbaar, bel voor een afspraak naar één van de andere acht Faceland vestigingen. Natuurlijk kan je wel direct zelf een afspraak online boeken voor Faceland Mill.
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht, wegens veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).
 • Let op, afspraken dienen tijdens de actieperiode enkel telefonisch of via het online boekingssysteem worden gemaakt en niet per e-mail.
 • Deze actie geldt niet voor de traangootjes, skinbooster en een Radiesse behandeling.
 • Er zijn een beperkt aantal tijdvakken beschikbaar dus houd rekening met de drukke agenda’s van onze cosmetische artsen.
 • Een controle afspraak kan alleen worden gemaakt in de vestiging waar de behandeling heeft plaats gevonden.
 • De behandelingen bij Faceland zijn inclusief een consultgesprek met de cosmetisch arts.
 • Deze actie is ook geldig voor familie en introducees.
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend.
Beoordelen

Vestigingen