Maak kans op een gratis taxirit ter waarde van €150,-!

Win een gratis taxi rit!
Boek jij jouw consult borstvergroting op dinsdag 6 juni of maandag 3 juli in Faceland Mill? Dan maak jij kans op een gratis taxirit ter waarde van maar liefst €150,-! Wat jij precies moet doen om kans te maken? Je boekt gewoon een consult borstvergroting bij één van onze consultants plastische chirurgie. De gelukkige winnaar wordt op dinsdag 4 juli met een persoonlijk telefoontje blij gemaakt! Faceland Mill is op dit moment nog niet telefonisch bereikbaar, wil je toch telefonisch een afspraak maken? Dan kan dit door één van onze andere acht vestigingen te bellen of door direct online een afspraak in te boeken!

Boek nu je afspraak

Plastisch chirurg Lloyd Nanhekhan in Faceland Mill! 

Een nieuw belangrijk gezicht bij Faceland, Dr. Lloyd Nanhekhan! Plastisch chirurg LIoyd Nanhekhan is plastisch en reconstructief chirurg met jarenlange ervaring. Hij volgde zijn opleiding plastische chirurgie in Maastricht, Gent, Parijs en Taiwan. In zijn loopbaan is hij altijd werkzaam geweest aan de universiteit, waarvan de laatste 10 jaar als kliniekhoofd plastische chirurgie van het Universitair ziekenhuis Leuven. Wij zijn bijzonder trots LIoyd Nanhekhan in ons Faceland team te mogen verwelkomen! Lloyd houdt spreekuren borstvergroting in Faceland Mill samen met onze bekende consultants plastische chirurgie Anke Kerkhof, Fien van den Broek en Elke Verstegen.
Consultdagen in Faceland Mill: dinsdag 6 juni en maandag 3 juli.

Waar kan een consult borstvergroting nog meer?
Naast een consult borstvergroting in Faceland Mill ben je ook van harte welkom in Faceland Utrecht en Faceland Eindhoven.

Faceland Utrecht
Op de volgende doordeweekse dagen kan je terecht bij één van onze consultants Fien van den Broek, Anke Kerkhof of Elke Verstegen en ontmoet je de plastisch chirurg. De mogelijke operatiedagen worden direct die dag met jou besproken.
Consultdagen in Faceland Utrecht: donderdag 8 juni, dinsdag 13 mei, donderdag 22 juni.

Ook op een zaterdag kan jij terecht voor een consult borstvergroting. Let wel op, dit is een introductie consult. Wij vragen jou een tweede keer langs te komen om het behandelplan met de plastisch chirurg te bespreken. Dit geeft jou de ruimte nog even na te denken.
Consult op een zaterdag in Faceland Utrecht: zaterdag 3 juni en zaterdag 17 juni. Het consult plan je in bij consultant Fien van den Broek.

Faceland Eindhoven
Op de volgende koopavonden kan jij langskomen voor een vrijblijvend consult borstvergroting, dit is een introductie consult. Dit betekent dat wij jou vragen nog een tweede keer langs te komen bij de plastisch chirurg voor het bespreken van jouw behandelplan. Dit geeft jou de ruimte nog even na te denken.
Consultdagen Faceland Eindhoven: maandag 12 juni en maandag 26 juni. Het consult plan je in bij consultant Fien van den Broek.

Faceland maakt chirurgie bereikbaar!

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Een borstvergroting met de implantaten van Motiva is mogelijk voor de vaste prijs van €2.250,-. Een borstvergroting met de implantaten van Natrelle is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-.

Kwaliteit
De A-merk implantaten, Motiva en Natrelle, staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt.

Haal- en brengservice
Voor slechts €150,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice!

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht op het telefoonnummer 030 265 62 75. Informatie over de plastisch chirurg en consultants bij Faceland vind je hier.

Medische vragen
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de operatie? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie. Faceland Chirurgie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag.
T: 0485 460 644
M: chirurgie@faceland.nl


Highlights en voorwaarden

 • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
 • Een consult borstvergroting is mogelijk in Faceland Mill, Faceland Utrecht en Faceland Eindhoven.
 • De maandagavonden in Faceland Eindhoven en zaterdagen in Faceland Utrecht zijn introductie consults, je bent als cliënt verplicht terug te komen om het behandelplan met de plastisch chirurg te bespreken. Dit geeft jou de ruimte nog even na te denken. Daarna wordt een passende operatiedag ingepland. Doordeweekse dagen in Faceland Utrecht en Mill zijn direct met consultant en plastisch chirurg.
 • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
 • Faceland biedt een borstvergroting aan van €2.250,- met Motiva implantaten en €2.390,- met Natrelle implantaten. Een borstvergroting wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg.
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht, wegens veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).
 • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
 • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK-complex in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
 • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
 • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
 • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
 • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

 

Beoordelen

Vestigingen