Borstvergroting

Borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten karakteriseren het uiterlijk van een vrouw. De keuze voor grotere en vollere borsten kan dus zorgen voor een flinke verbetering van de kwaliteit van jouw leven. Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs. Jouw borsten worden steviger en mooier van vorm. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering, kunnen door de ingreep weer ronder en voller worden. Het plaatsen van borstprothese is een betrouwbare, efficiënte en duurzame methode. Het dragen van een decolleté, kleding kopen en naar het strand gaan, zijn dan zaken waar jij zin in krijgt!

Door onze manier van werken en efficiëntie, stelt dit ons in staat om een borstvergroting aan te bieden voor slechts € 2.390,-. Dat maakt ons de voordeligste op het gebied van borstvergrotingen van Nederland! De consulten borstvergroting in Faceland zijn druk bezocht! Boek snel een afspraak voor een consult bij onze vrouwelijke consulent Anke Kerkhof of onze mannelijke plastisch chirurg Dr. Roel Fresow. Wij geven jou de kans het hele jaar te profiteren van onze vaste voordelige prijs voor een borstvergroting!

Een consult boeken bij Faceland?
Snel een consult boeken voor een borstvergroting? Maak telefonisch een afspraak bij Faceland Utrecht (030 265 62 75) of via het online boekingssysteem.

Boek nu je afspraak

Medische vragen?
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar op het Faceland Chirurgie nummer.

Bel 0485 460 644

Mailen kan ook naar: chirurgie@faceland.nl

Waar en wanneer kan ik terecht bij Faceland Chirurgie voor een borstvergroting?

Consulten Faceland Utrecht
Inschrijven voor een consult borstvergroting kan op de volgende data in Faceland Utrecht: donderdag 23 februari, donderdag 2 maart, dinsdag 7 maart, donderdag 9 maart, dinsdag 14 maart, donderdag 16 maart, dinsdag 21 maart, donderdag 23 maart en donderdag 30 maart.

Boek nu je afspraak

Borstvergroting bij Faceland Chirurgie

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van  € 2.390,- door een plastisch chirurg. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren!

Veiligste implantaten op de markt
Onze plastisch chirurgen maken gebruik van implantaten van Natrelle. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt. Natrelle biedt dan ook een levenslang garantieprogramma tegen lekkage. Dus jouw veiligheid is gegarandeerd!

Operatie
De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK complex van Sanavisie Bodyclinic in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.  Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Na ongeveer zes weken kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Haal- en brengservice
Faceland biedt als een van de weinige een haal- en brengservice aan! Voor slechts € 150,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice!

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht op het telefoonnummer 030 265 62 75, Faceland Rotterdam op het telefoonnummer 010 217 62 00 of Faceland Capelle op het nummer 010 203 78 62. Informatie over de plastisch chirurgen bij Faceland vind je hier.

Voor en na de behandeling

Borstvergroting-FACE-Land-voor-en-na2
Belangrijke informatie

  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
  • Het consult wordt afgenomen door consultant chirurgie Anke Kerkhof. De plastisch chirurg zal tevens aanwezig zijn voor een persoonlijke ontmoeting en het behandelplan door te nemen en te bevestigen.
  • Een vaste lage prijs voor een borstvergroting van € 2.390,- door een plastisch chirurg.
  • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
  • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK complex van Sanavisie Bodyclinic in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
  • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG geregistreerd.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
  • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Volg jij ons ook op Facebook en Instagram?
Faceland is ook actie of social media, op Facebook en Instagram! Volg ons!

Borstvergroting
3.81 (76.21%) 58 votes

Vestigingen