Borstvergroting

Borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten karakteriseren het uiterlijk van een vrouw. De keuze voor grotere en vollere borsten kan dus zorgen voor een flinke verbetering van de kwaliteit van jouw leven. Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs. Jouw borsten worden steviger en mooier van vorm. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering, kunnen door de ingreep weer ronder en voller worden. Het plaatsen van borstprothese is een betrouwbare, efficiënte en duurzame methode. Het dragen van een decolleté, kleding kopen en naar het strand gaan, zijn dan zaken waar jij zin in krijgt!

Door onze manier van werken en efficiëntie, stelt dit ons in staat om een borstvergroting aan te bieden voor scherpe prijzen! Een borstvergroting met de implantaten van Motiva, is mogelijk voor de vaste prijs van €2.250,-, een borstvergroting met de implantaten van Natrelle is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-! Dat maakt ons de voordeligste op het gebied van borstvergrotingen van Nederland!

Waarom dit prijsverschil?
Wanneer de prijs voor een behandeling nog scherper kan, ben jij de eerste die dit hoort! Faceland belooft jou namelijk altijd de scherpste prijs. Om deze service, kwaliteit en zekerheid te kunnen blijven bieden is Faceland continu in gesprek met de wereldwijd meest gerespecteerde fabrikanten van implantaten. Met Motiva, een A-merk implantaat naast het A-merk Natrelle, bleek de deal gunstiger waardoor de prijs voor jou daarom lager uitvalt! Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!

Wat is het verschil tussen de implantaten?
Lees meer over de implantaten Motiva en Natrelle. Consultant Anke Kerkhof legt jou graag in het kort uit waarom Faceland met deze twee implantaten werkt!

Waar en wanneer kan ik terecht bij Faceland Chirurgie voor een borstvergroting?
Consulten Faceland Utrecht mei
Inschrijven voor een consult borstvergroting kan nu al! Een consult kan ingeboekt worden in de vestiging Faceland Utrecht bij een van onze consultants Anke Kerkhof, Fien van den Broek of Elke Verstegen.
Consultdagen in mei: donderdag 4 mei, dinsdag 9 mei, donderdag 18 mei en dinsdag 23 mei.

Operaties Faceland Utrecht mei
Operatiedagen zijn pas in te plannen na jouw consult bij één van onze consultants! Natuurlijk geven wij jou de dagen door, zodat jij nu al op de hoogte bent van de mogelijke operatiedagen.
Operatiedagen in mei: woensdag 3 mei, maandag 8 mei, maandag 15 mei, woensdag 17 mei, maandag 22 mei, maandag 29 mei en woensdag 31 mei.

Boek nu je afspraak


Plastisch chirurg Stijn Bauland van Bauland Kliniek ondersteunt!

Om iedereen een plek in de agenda te kunnen garanderen, krijgen wij ondersteuning van Bauland Kliniek. Een bijzondere samenwerking, want dit is niet zomaar iemand! Plastisch chirurg Dr. Stijn Bauland, de professional, specialist en directeur van Bauland Kliniek komt Faceland tijdelijk in de drukke maanden ondersteunen! Wil jij een consult bij of een operatie door Dr. Stijn Bauland?
Spreekuren in Faceland Utrecht: dinsdag 30 mei en dinsdag 4 juli.
Operatiedagen te Mill: woensdag 14 juni en woensdag 12 juli.

Boek nu je afspraak

Medische vragen?
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar op het Faceland Chirurgie nummer. Mail naar chirurgie@faceland.nl of

Bel 0485 460 644


Borstvergroting bij Faceland Chirurgie

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg. Faceland biedt een borstvergroting aan van € 2.250,- met Motiva implantaten en € 2.390,- met Natrelle implantaten. Een borstvergroting wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg.

Kwaliteit
Onze plastisch chirurgen maken gebruik van A-merk implantaten, Motiva en Natrelle. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt.

Operatie
Faceland maakt gebruik van een het eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 1 te Mill (NB). Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot een van de topcentra voor borstvergrotingen. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.  Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Na ongeveer zes weken kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Haal- en brengservice
Faceland biedt als een van de weinige een haal- en brengservice aan! Voor slechts € 150,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht op het telefoonnummer 030 265 62 75. Informatie over de plastisch chirurg en consultants bij Faceland vind je hier.

Belangrijke informatie

  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
  • Het consult wordt afgenomen door consultant chirurgie Anke Kerkhof, Fien van den Broek of Elke Verstegen. De plastisch chirurg zal tevens aanwezig zijn voor een persoonlijke ontmoeting en het behandelplan door te nemen en te bevestigen.
  • Faceland biedt een borstvergroting aan van € 2.250,- met Motiva implantaten en € 2.390,- met Natrelle implantaten.
  • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
  • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK complex in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
  • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG geregistreerd.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
  • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Volg jij ons ook op Facebook en Instagram?
Faceland is ook actie of social media, op Facebook en Instagram! Volg ons!

Borstvergroting
3.97 (79.3%) 86 votes

Vestigingen