Marionetlijnen

Marionetlijnen

Natuurlijk houd jij van aandacht! Maar dat jouw mondhoek iets meer de aandacht trekt is niet echt de bedoeling.  Deze zogenoemde marionetlijnen zijn gelukkig prima te verzachten met een filler of wel tijdelijk vulmiddel. Zo geef jij jouw gezicht meteen een veel zachtere en vriendelijkere uitdrukking. Hierdoor krijg jij weer de juiste aandacht die jij verdient!

Behandeling marionetlijnen

Voor en na een behandeling marionetlijnen

De plooien die vanuit je mondhoeken naar je kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid rond de mondhoeken. Welke filler jouw arts gebruikt om jouw marionetlijnen te verzachten hangt af van de diepte van de plooien. Je feitelijke behandeling bestaat uit een aantal prikjes waarmee de gelvormige filler precies op de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. Het resultaat van je behandeling is meteen te zien en blijft ongeveer een half jaar zichtbaar.

Om een nog beter resultaat te bereiken combineren veel mensen de behandeling van marionetlijnen met een kleine lift van de mondhoeken. Dit zorgt ervoor dat het hele gebied rond de mond verjongd lijkt. De mondhoeken staan weer recht en jouw gezicht heeft weer een  vriendelijkere uitstaling. Natuurlijk behoudt jouw gezicht wel zijn eigen, natuurlijke uitdrukking.

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak

Marionetlijnen
3.24 (64.78%) 46 votes

Vestigingen