Neusbrug

Neusbrug

Ben je niet (helemaal) tevreden over de vorm van je neus? Stoor jij je aan deukjes, krommingen of andere onvolkomenheden? En heb jij wel eens nagedacht over een corrigerende operatie? Dan ben jij echt niet de enige. Maar waarom zou jij daarvoor kiezen als jij hetzelfde resultaat ook met veel minder ingrijpende oplossing kunt behalen? De oplossing, een fillerbehandeling!

neusbehandeling

voor en na een neusbehandeling

Een kromme neusrug door een deukje of een bochel zorgt er vaak voor dat de neus groot lijkt. Vaak is dit niet het geval. Het rechter maken van de neusbrug met een filler zoals Restylane® of Radiesse® kan de neus qua vorm corrigeren en laat de neus rechter en korter lijken.

De filler wordt op precies de juiste plaats onder jouw huid aangebracht met kleine injecties en het effect van jouw behandeling is meteen zichtbaar. En omdat je de huid van jouw neus relatief weinig beweegt en daardoor belast mag jij er ervan uitgaan dat het resultaat lang zichtbaar blijft. Afhankelijk van de gebruikte filler mag jij rekenen op 6 tot 8 maanden. Zonder dat er chirurgie aan te pas is gekomen, heb jij een neus waar jij trots op kunt zijn!

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak

 

Neusbrug
4.4 (88%) 25 votes

Vestigingen