Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

 

Waarom zou je ooglidcorrectie overwegen?

32106131_s

Soms komt je spiegelbeeld simpelweg niet overeen met hoe je je voelt. Dit kan komen doordat de huid boven je ogen wat slapper begint te worden zodat je oogleden wat over je ogen komen te hangen. Je krijgt dan van mensen te horen dat je er wat moe, somber of boos uitziet. Uiteraard is dit zeer vervelend om keer op keer te horen te krijgen maar nog vervelender is dat je zelf niet meer tevreden bent over je uiterlijk. Het verslappen van de huid hoort bij het normale verouderingsproces. De huid wordt minder elastisch en zal onder invloed van de zwaartekracht gaan hangen.

Een kleine chirurgische ingreep, nl. een ooglidcorrectie, kan wonderen doen. Het is vaak maar een subtiel verschil waardoor mensen niet goed weten wat ze aan je zien. Maar je krijgt wel complimenten dat je er zo goed uitziet. Met foto’s voor en na de behandeling kun je goed het verschil zien. Er zijn ook mensen, die hebben gewoon last van hun overhangende oogleden. Behalve dat het er niet mooi uitziet, kun je er ook klachten als hoofdpijn van krijgen. Ook dan kun je baat hebben bij deze simpele ingreep.

Wat is een ooglidcorrectie?

Bij een bovenooglidcorrectie wordt er overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Na het verwijderen van het reepje huid worden de haarvaatjes dichtgeschroeid tegen het bloeden en de incisie wordt gehecht. Het is maar een kleine operatie en duurt meestal nog geen 45 minuten.

Je kunt na de ingreep direct naar huis. Houd er wel rekening mee dat je dan niet mag autorijden. Dus zorg ervoor dat iemand je naar huis kan brengen.

Nadat je weer thuis bent is het heel belangrijk dat je je houdt aan het advies van de kliniek. Je moet de net geopereerde huid regelmatig koelen. Dit zorgt ervoor dat je de zwellingen en bloeduitstortingen, die je zult krijgen, aanzienlijk verminderd. Na een week zijn de bloeduitstortingen normaal gesproken weggetrokken. Voor de pijn kun je eventueel een paracetamol innemen.

Een bovenooglidcorrectie is een van de meest voorkomende ingrepen op het gebied van cosmetische chirurgie. Onderooglidcorrectie is ook mogelijk maar wordt momenteel nog niet gedaan bij FACE Land. Bij deze ingreep worden de wallen onder de ogen verminderd.

Kosten voor ooglidcorrectie

25690689_s

FACE land biedt bovenooglidcorrectie aan voor €550,- (voor beide ogen). Dit is werkelijk zeer voordelig. Wij zijn hiermee de voordeligste aanbieder voor deze ingreep.

Het is onze missie om iedereen gebruik te kunnen laten maken van onze services voor een eerlijke en betaalbare prijs. Ons team staat voor je klaar om je op een veilige en professionele manier te helpen met jouw cosmetische wensen.

Vergoeding ziektekostenverzekering

De basisverzekering van ziektekostenverzekeringen vergoedt bijna nooit een bovenooglidcorrectie. Maar met een aanvullende verzekering kun je het soms wel vergoed krijgen. Je moet echter wel voldoen aan de zware criteria van deze verzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te komen. De eisen verschillen ook nogal per verzekeraar. Om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen moet je in ieder geval wel toestemming hebben van jouw verzekeraar.

Ervaringen ooglidcorrectie

Dankzij een ooglidcorrectie zie je er jaren jonger uit. Als eenmaal de bloeduitstortingen zijn weggetrokken, zie je het meteen. Er worden foto’s gemaakt door FACE land van voor en na de behandeling. Het resultaat zal je bevallen. De cliënten, die deze behandeling al ondergaan hebben, zijn zonder uitzondering blij dat ze het gedaan hebben. Ze zijn tevreden over de behandeling op zich en over de informatie, die zij hierover ontvangen hebben van FACE land. Ook over de nazorg is men erg te spreken.

Voor en na

voor en na foto ooglidcorrectie

Op de foto is het resultaat van de operatie van een van onze cliënten te zien.

Waar kun je terecht voor een ooglidcorrectie?

Op korte termijn een afspraak bovenooglidcorrectie inplannen? Dat kan! Wil jij op korte termijn een consult of operatie bij FACELand? Een aantal data zijn vrijgemaakt om jou een plek te garanderen in de agenda van FACELand. De behandeling kan worden uitgevoerd door drs. Whitney Koeiman of drs. Robin Vossen, twee cosmetisch artsen die specialist zijn in het verrichten van bovenooglidcorrecties.

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak

Bovenooglidcorrectie
4.64 (92.73%) 11 votes

Vestigingen