Boek een consult borstvergroting in de zomermaanden bij Faceland!

shutterstock_439437397

Hè hè de zomermaanden, eindelijk tijd voor jezelf!
Eindelijk, de zomermaanden! Heb je deze zomermaanden eindelijk tijd om aan jezelf te denken en wil jij nog dit jaar een borstvergroting? Dan zijn de zomermaanden juli en augustus het moment om bij ons langs te komen voor een consult en een borstvergroting. Genoeg tijd voor jouw herstel na de operatie. De vijf consultants plastische chirurgie Anke Kerkhof, Marieke AartsFien van den BroekElke Verstegen en Quelly Vermeeren zijn ready voor het spreekuur!

Boek nu je afspraak

Welkom plastisch chirurg Steven Klein! 
Vol trots kunnen we verklappen dat we een nieuwe chirurg in ons midden hebben! Plastisch chirurg Dr. Steven Klein zal per juli actief zijn binnen Faceland! Een zeer ervaren chirurg met passie voor zijn vak. Sinds 2015 is hij werkzaam bij en inmiddels lid van de vakgroep Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie in het Elisabeth Tweestede Ziekenhuis te Tilburg. Naast zijn klinisch werk is hij verder betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van kwaliteitsrichtlijnen voor de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie.

Consultdagen borstvergroting op een rij!
Een consult borstvergroting kan ingeboekt worden in de vestigingen Faceland Utrecht en Faceland Amsterdam Schiphol. Een borstvergroting is mogelijk voor een vaste voordelige prijs van €2.250,-!

Faceland Utrecht
Boek jouw consult bij één van de drie consultants plastische chirurgie Fien van den Broek, Elke Verstegen of Anke Kerkhof en ontmoet de plastisch chirurg Dr. Roel Fresow op donderdag 17 augustus, dinsdag 22 augustus of donderdag 31 augustus.

Boek jouw consult bij één van de vier consultants plastische chirurgie Fien van den Broek, Marieke Aarts, Quelly Vermeeren of Elke Verstegen en ontmoet de plastisch chirurg Dr. Gertjan Halbesma woensdag 16 augustus of maandag 28 augustus.

Faceland Amsterdam Schiphol
Boek jouw consult één van de vier consultants plastische chirurgie Marieke Aarts, Anke Kerkhof, Fien van den Broek en Quelly Vermeeren en ontmoet de plastisch chirurg Dr. Stijn Bauland op een vrijdag in augsutus! Een bijzondere samenwerking, want dit is niet zomaar iemand! Plastisch chirurg Dr. Stijn Bauland, de professional, specialist en directeur van Bauland Kliniek komt Faceland tijdelijk in de drukke zomermaanden ondersteunen!

Boek nu je afspraak

Voorwaarden

 • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
 • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
 • Let op! Voor een operatie borstvergroting geldt landelijk dat een BMI tussen de 18 en 30 is vereist.
 • Faceland biedt een borstvergroting aan van €2.250,- met Motiva implantaten. Een borstvergroting wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg.
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht, wegens veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).
 • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
 • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK-complex in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
 • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
 • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
 • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
 • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!
Boek een consult borstvergroting in de zomermaanden bij Faceland!
5 (100%) 2 votes

Vestigingen