Boek een Afspraak

Boek nu je afspraak

Beste Faceland klant,

Wij willen voorkomen dat onze artsen tijd te kort hebben voor al jouw wensen of dat je heel lang moet wachten. Wij willen jou daarom verzoeken rekening te houden met onderstaande punten bij het boeken van jouw afspraak:

 • Een behandeling bij Faceland is mogelijk vanaf 18 jaar. Legitimeren met paspoort of ID is verplicht.
 • Een afspraak is altijd voor één persoon. Boek een tweede afspraak in als jij met een vriend(in) wilt komen.
 • Jij kan een botoxbehandeling of fillerbehandeling afspraak inboeken. Wil jij graag behandeld worden met botox èn fillers boek dan een combinatiebehandeling in.
 • Jij hebt recht op de tijd die voor jou staat ingepland. De ene behandeling duurt langer dan de andere. Het plaatsen van fillers duurt langer dan plaatsen van botox. De duur van een fillerbehandeling is daarom langer dan een botoxbehandeling. Heb jij twijfels of jouw wensen mogelijk zijn binnen de geplande afspraak, neem dan gerust contact met ons op.
 • Indien jij al zeker weet welke zone je wilt laten behandelen (frons, neuslippenplooi etc.), dan kun jij dat vermelden bij de notitie. Het is niet verplicht, maar het helpt ons aan een beter overzicht van de dag.
 • Halve zones behouden altijd hun standaard prijs van 50,- euro.
 • Controles zijn niet online in te boeken. Voor een controle afspraak vragen we jou om telefonisch contact met ons op te nemen.
 • Een eerste consult is bij onze cosmetisch artsen, Physician Assistants en plastisch chirurgen kosteloos en vrijblijvend. Mocht jij een tweede keer op consult willen komen bij de plastisch chirurg dan betaal jij voor het tweede consult €50,-.
 • Jij kunt jouw afspraak zonder kosten tot 24 uur voor de afspraak annuleren. In alle andere gevallen wordt er een standaard wegblijftarief in rekening gebracht. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd reserveren terwijl wij een andere klant hadden kunnen helpen.
 • Een afspraak annuleren? Wij vragen jou een annulering per e-mail door te geven 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
 • Let op, je kan bij Faceland alleen met contant geld of pinpas betalen. Het is helaas niet mogelijk met een Creditcard te betalen. Voor een operatie bij Faceland ontvang je voorafgaand aan de operatie een factuur.

Als jij nog twijfelt over de tijd die nodig is voor jouw behandeling, adviseren wij jou om contact op te nemen met een van onze vestigingen. De receptionistes helpen jou graag bij het maken van een juiste tijdsinschatting. Indien jij andere vragen hebt dan staan wij jou natuurlijk ook altijd graag te woord!

Hoe boek ik een afspraak?

Stap 1: Maak een account, mits je die nog niet hebt (kan ook via FB)

Screenshot online boeking FACE Land MB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2: Ga naar afspraken tab

Afspraken-tab-MB

 

 

 

 

 

 

Stap 3: Maak je keuzes (locatie, behandeling, tijd etc.) en boek je afspraak

Boek nu je afspraak

Als je nog vragen hebt over het boekingssysteem, neem dan gerust contact met ons op.

Wij danken je voor het maken van een afspraak bij Faceland en je medewerking. We zien je graag spoedig bij ons op de kliniek!
Boek een Afspraak
3.81 (76.13%) 31 votes

Vestigingen