Borstvergroting voor €2250,-!

Borstvergroting voor €2250,-!

LET OP: Dit zijn de oude consultdagen. De huidige consultdagen vind je hier.

Boek jouw consult borstvergroting in de zomermaanden in Faceland Utrecht, Faceland Mill of Faceland Eindhoven!

Borstvergroting 2250,-!
Zit jij aan een borstvergroting te denken? En heb jij nog geen plannen in de zomermaanden? Boek dan een consult borstvergroting bij Faceland Utrecht, Faceland Mill of Faceland Eindhoven! Zo kan jij tijdens jouw zomerperiode rustig herstellen van de operatie. De drie consultants Anke Kerkhof, Fien van den Broek en Elke Verstegen zijn ready voor het spreekuur!

Consultdagen borstvergroting op een rij!
Een consult borstvergroting kan ingeboekt worden in de vestigingen Faceland Utrecht, Faceland Mill en Faceland Eindhoven.

Faceland Mill
Boek jouw consult bij één van de drie consultants plastische chirurgie en ontmoet de plastisch chirurg Dr. Lloyd Nanhekhan op maandag 3 juli.

Faceland Utrecht
Boek jouw consult bij één van de drie consultants plastische chirurgie en ontmoet de plastisch chirurg Dr. Roel Fresow op dinsdag 13 juni, donderdag 22 juni, donderdag 13 juli, donderdag 20 juli of dinsdag 25 juli.

Faceland Utrecht ook op zaterdag geopend!
Boek jouw consult bij één van de drie consultants plastische chirurgie op zaterdag 17 juni. Let op dit is een introductie consult voor mensen die graag nog iets langer willen twijfelen. Deze mensen zien wij graag na dit consult nog een keer terug op consult waarbij de plastisch chirurg aanwezig zal zijn!

Faceland Eindhoven
Boek jouw consult bij Fien van den Broek tijdens de koopavond van Faceland Eindhoven op maandag 12 juni of maandag 26 juni. Let op dit is een introductie consult voor mensen die graag nog iets langer willen twijfelen. Deze mensen zien wij graag na dit consult nog een keer terug waarbij de plastisch chirurg aanwezig zal zijn!

Boek nu je afspraak

Plastisch chirurg Stijn Bauland van Bauland Kliniek ondersteunt!
Om iedereen een plek in de agenda te kunnen garanderen, krijgen wij ondersteuning van Bauland Kliniek. Een bijzondere samenwerking, want dit is niet zomaar iemand! Dr. Stijn Bauland, de professional, specialist en directeur van Bauland Kliniek komt Faceland tijdelijk in de drukke maanden ondersteunen! Wil jij een consult bij of een operatie door Dr. Stijn Bauland?
Spreekuur in Faceland Utrecht: dinsdag 4 juli.
Operatiedag te Mill: woensdag 12 juli.

Boek nu je afspraak

Faceland maakt chirurgie bereikbaar!

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg. Een borstvergroting met de implantaten van Motiva is mogelijk voor de vaste prijs van 2.250,-. Een borstvergroting met de implantaten van Natrelle is mogelijk voor een vaste prijs van 2.390,-.

Meer weten over de A-merk implantaten?

Kwaliteit
Onze plastisch chirurgen maken gebruik van A-merk implantaten, Motiva en Natrelle. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt.

Haal- en brengservice
Voor slechts €150,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice!

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht op het telefoonnummer 06 304 940 34. Informatie over de plastisch chirurg en consultants bij Faceland vind je hier.

Medische vragen
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de operatie? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie. Faceland Chirurgie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag.
T: 0485 460 644
M: chirurgie@faceland.nl

Boek nu je afspraak


Highlights en voorwaarden

  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
  • Faceland biedt een borstvergroting aan van €2.250,- met Motiva implantaten en €2.390,- met Natrelle implantaten. Een borstvergroting wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg.
  • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht, wegens veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).
  • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
  • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK-complex in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
  • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
  • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

 

 

Beoordelen

Vestigingen