Consulten Chirurgie

Consulten Chirurgie

Consulten borstvergroting

Consulten Faceland Utrecht
Inschrijven voor een consult borstvergroting kan op de volgende data in Faceland Utrecht: donderdag 9 maart, dinsdag 14 maart, donderdag 16 maart, dinsdag 21 maart, donderdag 23 maart en donderdag 30 maart.

Consult boeken
De consulten borstvergroting in Faceland zijn druk bezocht! Boek snel een afspraak voor een consult bij onze vrouwelijke consulent Anke Kerkhof of onze mannelijke plastisch chirurg Dr. Roel Fresow. Wij geven jou de kans het hele jaar te profiteren van onze vaste voordelige prijs voor een borstvergroting!

Borstvergroting bij Faceland Chirurgie

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van  € 2.390,- door een plastisch chirurg. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren!

Kwaliteit
Onze plastisch chirurgen maken gebruik van implantaten van Natrelle. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt. Natrelle biedt dan ook een levenslang garantieprogramma tegen lekkage. Dus jouw veiligheid is gegarandeerd!

Haal- en brengservice
Voor slechts € 150,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice!

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht op het telefoonnummer 030 265 62 75. Informatie over de plastisch chirurgen bij Faceland vind je hier.

Medische vragen
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de operatie? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie. Faceland Chirurgie is bereikbaar op maandag t/m vrijdag.
T: 0485 460 644
M: chirurgie@faceland.nl


Highlights & voorwaarden

  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
  • Het consult wordt afgenomen door consultant chirurgie Anke Kerkhof. De plastisch chirurg zal tevens aanwezig zijn voor een persoonlijke ontmoeting en het behandelplan door te nemen en te bevestigen.
  • Een vaste lage prijs voor een borstvergroting van € 2.390,- door een plastisch chirurg.
  • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts € 150,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
  • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK complex van Bauland Kliniek in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
  • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
  • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Volg jij ons ook op Facebook en Instagram?
Faceland is ook actie of social media, op Facebook en Instagram! Volg ons!

Consulten Chirurgie
5 (100%) 2 votes

Vestigingen