Drs. David Yama Hamraz

img_0669

“Love of beauty is taste, The creation of beauty is art”
– Drs. David Yama Hamraz

Na het behalen van zijn geneeskunde diploma aan de Vrije Universiteit in Amsterdam verrijkte hij zijn kennis als arts op de spoedeisende hulp in Helmond. Door zijn interesse voor het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid, besloot hij zich verder te verdiepen als arts op de afdeling dermatologie en plastische chirurgie. Al snel had hij affiniteit voor de cosmetische dermatologie enplastische chirurgie. Na ruime werkervaring en verdieping ontwikkelde hij zijn passie voor de plastische en cosmetische geneeskunde. Vandaar zijn besluit om het team bij Faceland, grootste cosmetische kliniek van Benelux te versterken.

Hij streeft naar full-face approach zodat hij samen met zijn cliënten, met minimale ingrepen, optimale resultaat kan bereiken.

Drs. David Yama Hamraz is een BIG-geregistreerde arts, die intern is opgeleid op onze eigen operatiekamer door onze plastisch chirurgen om bovenooglidcorrecties te verrichten. De BIG-geregistreerde cosmetisch arts is speciaal opgeleid en geëxamineerd over de anatomie, indicaties, contra-indicaties, technische aspecten en complicaties van deze operatie. Hij is bekwaam en bevoegd verklaard door onze eigen plastisch chirurgen om deze ingreep te verrichten. Jaarlijks voert de BIG-geregistreerde cosmetisch arts tenminste 500 bovenooglidcorrecties uit en jaarlijks wordt de cosmetisch arts door de plastisch chirurgische staf van Faceland gecertificeerd.

BIG-nummer: 89918956601

< Terug naar onze artsen

Drs. David Yama Hamraz
2.16 (43.27%) 764 votes

Vestigingen