Drs. Justin Wong Chung

justinn
“Samen komen we tot het beste resultaat!”

Justin Wong Chung
Functie: Arts-assistent plastische chirurgie
Deze arts is vanuit Bauland Kliniek ook werkzaam bij Faceland.

Justin Wong Chung (1988) heeft zich toegelegd op operatieve behandelingen van het gelaat, zoals bovenooglidcorrecties. Op het gebied van KNO-heelkunde verricht hij wetenschappelijk promotie-onderzoek en publiceert hij in internationale wetenschappelijke tijdschriften. Na het behalen van zijn artsendiploma (2014) heeft hij gewerkt op de afdeling KNO-heelkunde van het HagaZiekenhuis in Den Haag waar hij poliklinisch, klinisch en klein-chirurgisch werk verrichtte.

De functionele-esthetiek beschouwt Justin Wong Chung als een belangrijk onderdeel van chirurgische ingrepen, met name in het hoofd en hals gebied. Hier komt zijn belangstelling en focus op esthetische ingrepen uit voort. Drs. Wong Chung is intensief getraind door de plastisch chirurgen van Faceland en Bauland Kliniek om o.a. bovenooglidcorrecties te verrichten. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij hem terecht voor injectables.

In zijn vrije tijd sport Justin Wong Chung graag en maakt hij bijzondere reizen naar bijvoorbeeld de amazone-jungle en het binnenland van Indonesië.

BIG nummer: 29919081301

Drs. Justin Wong Chung
4.53 (90.69%) 58 votes

Vestigingen