Faceland Academy

Faceland Academy

Faceland Academy, ruimte voor ontwikkeling samen met jou!

  • Let op: momenteel is er geen Faceland Academy beschikbaar 

Informatie over Faceland Academy
Faceland model worden? Als trouwe klant help jij Faceland nog verder te laten groeien! Naast externe scholing gelooft Faceland vooral in de overdracht van expertise door onze huidige collega’s voor onze huidige collega’s. Mede door ons succes presenteren wij vol trots Faceland ACADEMY! Jij als model krijgt de kans om met een korting door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts behandelt te worden die een interne Faceland opleiding injectables of plastische chirurgie volgt.

Faceland groeit snel en wil blijvende kwaliteit en veiligheid garanderen. Door samen met jou Faceland Academy te starten, kan supervisie en intervisie centraal staan! Faceland is regelmatig op zoek naar modellen die een voordelige botoxbehandeling, fillerbehandeling of bovenooglidcorrectie willen ondergaan door een startende arts. Het is essentieel om continu aandacht te besteden aan scholing van onze collega’s, zeker nu wij er steeds meer vestigingen bij krijgen. Bij Faceland stop je nooit met leren!

shutterstock_331039157
Voordelen van Faceland model zijn?
1. Prijs
Jij krijgt een scherpe korting op jouw behandeling

2. Kritisch oog
Tijdens jouw behandeling is er altijd een ervaren arts in de kliniek aanwezig. Het kan ook voorkomen dat er een supervisie moment plaats gaat vinden tijdens jouw behandeling en dat de ervaren arts de gehele behandeling aanwezig is.

3. Opgeleide artsen
De arts in opleiding is BIG-geregistreerd en heeft al veel behandelingen bijgewoond, interne theoretische scholing gekregen en de arts staat te trappelen om ook in de praktijk aan de gang te gaan. Want oefening baart kunst!

4. Tijd
Wij nemen ruim de tijd om de behandeling tot een succes te maken voor zowel de arts in opleiding als het model.

Wat vraagt Faceland Academy van jou?
Jij bent als model bereid om op controle te komen, ook al is het resultaat naar tevredenheid. Daarnaast ben jij bereid om ná de behandeling een korte vragenlijst in te vullen over jouw mening betreft het handelen van de arts in opleiding. Ook heb jij een beetje geduld en besef dat jij een model van Faceland bent en de arts in opleiding haar werk zo perfect mogelijk wilt uitvoeren!

Voorwaarden

  • Jij boekt zelf een academy afspraak via ons online boekingssysteem op één van de academy dagen in de Faceland vestiging onder de optie Faceland Academy ”vestiging”.
  • Jij bent bereid om op een vastgestelde datum uitgenodigd te worden voor controle in de vestiging waar de behandelend arts werkzaam zal zijn. De controle afspraak wordt meteen na jouw behandeling ingepland.
  • De neustip en de hyperhidrose behandeling is uitgesloten van de Faceland Academy.
  • Jij kunt jouw afspraak zonder kosten tot 24 uur voor de afspraak annuleren. In alle andere gevallen wordt er een standaard wegblijftarief in rekening gebracht. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd reserveren terwijl wij een andere klant hadden kunnen helpen.
  • Een afspraak is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
  • Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).
  • Alle artsen in opleiding zijn BIG-geregistreerd.
Faceland Academy
3.7 (73.94%) 33 votes

Vestigingen