Faceland zoekt Physician Assistant

Faceland zoekt Physician Assistant

Grote affiniteit met de plastische chirurgie? Dan hebben wij dé baan! Per direct zoeken wij ambitieuze en enthousiaste Physician Assistant die het Facelandteam en het zusterbedrijf Bauland Kliniek willen versterken. Deze vacature betreft geen opleidingsplek.

Faceland
Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Op het gebied van injectables is Faceland marktleider in Nederland. Faceland maakt nu ook plastische chirurgie bereikbaar.

De missie van Faceland? Beauty zonder poespas! De scherpe vaste voordelige prijs is mogelijk omdat wij staan voor een businessmodel zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. Faceland garandeert beauty zonder poespas! Een goedkope betrouwbare behandeling zonder gedoe. Met deze filosofie zijn wij de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde geworden in Nederland.

Faceland belooft deze filosofie ook altijd te blijven doorvoeren: uitstekende kwaliteitszorg voor een scherpe prijs. Dit jaar realiseren wij bij Faceland 40.000 cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen met een team van 18 cosmetisch artsen en 3 plastisch chirurgen. Uiteindelijk is het enige cijfer dat er ècht toe doet een scherp tarief met vanzelfsprekend een goede kwaliteit. Eén ding is zeker: Faceland zal altijd de laagste prijsgarantie bieden.

De visie van Faceland? Face your beauty! Persoonlijk advies dat past bij de wensen en het budget van onze klant, daar draait het om.

Zusterbedrijf, Bauland Kliniek
Bauland Kliniek is een kliniek voor Plastische chirurgie waar zowel verzekerde als niet verzekerde zorg behandelingen worden uitgevoerd. Bauland Kliniek heeft al een aantal jaar op rij de  hoogste klanttevredenheid Nederlandse klinieken en staat voor een sterke verbinding met de patiënt. Bij Bauland Kliniek stellen wij als doel om waarde toe te voegen in termen van hogere mate van quality of life. Zorgen dat patiënten in balans zijn- van binnen en buiten.

Faceland biedt:

 • Een uitdagende baan in een bevlogen en ambitieus team.
 • Ruimte voor ontwikkeling.
 • Uitstekende salariëring.

Profiel:

 • Physician Assistant zal werkzaam voor zowel Faceland als het zusterbedrijf Bauland Kliniek.
  Faceland: De Physician Assistant zal werkzaam zijn voor Faceland, voor het doen van bovenooglidcorrecties en injectables.
  Bauland Kliniek: De Physician Assistant zal deels werkzaam zijn in Bauland Kliniek. De Physician Assistant zal binnen Bauland Kliniek zelfstandig verantwoordelijk zijn voor de behandeling van o.a. carpaal tunnelsyndroom, huidtumoren en triggerfingers. Tevens zal de Physician Assistant ook betrokken worden bij grotere ingrepen zoals borstvergrotingen, borstverkleiningen en buikwandcorrecties.
 • Ervaring met plastische chirurgie.
 • Flexibel ten aanzien van uw inzet in de vestigingen.
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • Bereidheid tot reizen naar de verschillende vestigingen van Faceland en Bauland Kliniek te Mill.

Vaardigheden

 • Affiniteit met het vakgebied cosmetische geneeskunde.
 • Hoog gevoel voor kwaliteit.
 • Sociale en communicatieve vaardigheden (klant en resultaatgericht).
 • Gevoel en affiniteit met esthetiek.
 • Zelfstandig kunnen functioneren.
 • Collegiaal en proactief.

Belangstelling voor deze vacature?
Stuur dan uw CV en motivatiebrief naar bauland@faceland.nl t.n.v. Stijn Bauland, Medisch directeur.

Bent u de enthousiaste en leergierige Physician Assistant met grote affiniteit met chirurgie? Dan hebben wij dé baan voor u!

 

Faceland zoekt Physician Assistant
5 (100%) 1 vote

Vestigingen