Fronsrimpels

Fronsrimpels

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel verschijnt! Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er verticale en horizontale lijnen.

behandeling fronsrimpels

Voor en na een behandeling tegen fronsrimpels

Rimpelbehandeling
Het ontspannen van de spieren met een spierontspanner zorgt ervoor dat de fronsrimpels verzachten en mogelijk verdwijnen. De fronsrimpels worden minder zichtbaar, de wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt vriendelijker en zachter. Een mooie bijkomstigheid is dat de wenkbrauwen meestal veel frisser en subtieler komen te staan.

Na ongeveer twee weken is de werking optimaal. Graag zien wij jou dan even terug voor de touch-up om het resultaat te evalueren en eventueel kosteloos een touch-up te geven. De behandeling behoudt zijn werking ongeveer drie tot vier maanden. Herhaling van de behandeling zorgt voor het behoud van een optimaal resultaat. Een prettig bijkomend effect is dat door het ontspannen van het voorhoofd en de frons  migraine of andere hoofdpijnklachten aanzienlijk kan verminderen.

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak

Fronsrimpels
4.11 (82.29%) 35 votes

Vestigingen