Fronsrimpels

Fronsrimpels

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel verschijnt! Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er verticale en horizontale lijnen.

behandeling fronsrimpels

Voor en na een behandeling tegen fronsrimpels

Filler
Het kan zijn dat je door al dat nadenken een hele diepe fronsrimpel hebt gekregen en de de behandeling met een spierontspanner niet het voldoende effect geeft. Dan wordt er gekozen om de rimpels op te vullen met een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een filler.

Na ongeveer twee weken is de werking optimaal. Graag zien wij jou dan even terug voor de touch-up om het resultaat te evalueren en eventueel kosteloos een touch-up te geven. De behandeling behoudt zijn werking ongeveer zes tot zeven maanden. Herhaling van de behandeling zorgt voor het behoud van een optimaal resultaat. Een prettig bijkomend effect is dat door het ontspannen van het voorhoofd en de frons  migraine of andere hoofdpijnklachten aanzienlijk kan verminderen.

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak

Fronsrimpels
4.27 (85.33%) 15 votes

Vestigingen