Liquid Facelift

Een facelift zonder operatie, het kan! Een liquid lift is een facelift zonder operatie. Terecht kiezen steeds meer mensen daarom voor een behandeling met hetzelfde effect maar zonder de nadelen van een volledige operatie. Het effect van natuurlijke huidveroudering  wordt minder zichtbaar gemaakt. Wie wil dat niet?

Wat is een liquid facelift eigenlijk?
Een liquid lift is een behandeling met zogenaamde injectable fillers ofwel injectables. Dat zijn middelen die door een bevoegde, goed opgeleide en ervaren cosmetisch arts onder je huid worden geïnjecteerd om bijvoorbeeld rimpels minder zichtbaar te maken of het natuurlijk volume van je gezicht zichtbaar maar subtiel te herstellen. Met andere woorden: om jou het gezicht te geven dat bij je natuurlijke uitstraling en vitaliteit past!

Hoe werkt een liquid facelift?
Voor een liquid lift gebruiken we bij Faceland twee groepen injectables en fillers. Faceland gebruikt uitsluitend A-merken. Een filler zorgt voor meer volume op bepaalde plaatsen in je gezicht.  Voor de liquid facelift wordt een A-merk gebruikt. De rimpelbehandeling gaat op een natuurlijke manier de vorming van rimpels tegen en verzacht bestaande rimpels doordat het de spiertjes die deze rimpels veroorzaken tijdelijk minder actief maakt. De cosmetisch arts bespreekt tijdens de afspraak welke producten het best bij jouw huid en gezicht passen.

Het effect van een liquid facelift is natuurlijk tijdelijk en veilig
Als wij bij Faceland een aanbod doen mag jij rekenen op de service die wij altijd bieden! Een behandeling met kwaliteitsproducten die wordt uitgevoerd door ervaren cosmetische artsen die gespecialiseerd zijn in injectable-behandelingen. Specialisten die weten dat alleen de werking van middelen met een tijdelijk effect gebaseerd zijn op stoffen die ook van nature in jouw lichaam voorkomen, en daarom goed door jouw lichaam verdragen worden. Zo zorgen de stoffen ervoor dat jij ook op de lange termijn geen nadelige gevolgen van jouw behandeling zult ondervinden en zodat jij de behandeling probleemloos kunt blijven herhalen.

Jouw gezicht is uniek, dus is jouw behandeling dat ook!

 

Liquid Facelift
3.55 (71.05%) 76 votes

Vestigingen