Natrelle implantaten

Natrelle implantaten

Een borstvergroting is tegenwoordig één van de meest uitgevoerde ingrepen in de plastische chirurgie. Toch blijft de overweging voor borstimplantaten een keuze die wat tijd in beslag neemt. Je moet vol vertrouwen een beslsising kunnen nemen en volledig geïnformeerd zijn voordat je beslist. Bij Faceland bespreken we alle kwesties en vragen, zo ook over het implantaat Natrelle.

Bij Faceland betaal je voor borstvergroting met de implantaten van Natrelle een vaste voordelige prijs van €2.390,-!

Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar Faceland Utrecht 06 304 940 34 of boek hieronder jouw afspraak!

Boek nu je afspraak

Natrelle implantaten
De implantaten van Natrelle worden vervaardigd volgens strikte productierichtlijnen en onder strenge kwaliteitscontrole, om de kans op complicaties sterk te verkleinen. Dit betekent strenge normen voor fabricage en processen, inclusief een groot aantal kwaliteitscontroles in elke productiefase. Er ligt onder andere een speciale barrièrelaag om alle ronde en anatomische implantaten die speciaal is ontwikkeld om siliconenlekkage te verminderen. Daarnaast wordt een unieke textuur gebruikt om het implantaat beter op zijn plaats te houden.

Implantaten
Om het gewenste resultaat te behalen, zijn er verschillende implantaten beschikbaar. Sommige implantaten zijn rond, andere komen in een traanvorm. Allebei lijken ze sterk op de natuurlijke vorm van de borst. Ronde implantaten maken de borst van boven tot onder en rondom voller. De anatomische implantaten hebben de vorm van een druppel en creëren een natuurlijk profiel,, met meer volume in het onderste deel van de borst.

Het juist implantaat kiezen
Het Natrelle assortiment biedt een groot scala aan implantaten. Overleg met de consultant en chirurg van Faceland welk implantaat het beste resultaat geeft. Tijdens het consult zal de consultant een paar maten nemen en kijken naar de breedte, hoogte en projectie van uw borst. Op basis van die gegevens wordt het implantaat gekozen.

Waarom Natrelle?

  • De fabrikant van Natrelle, Allergan, heeft een rijke traditie als het gaat om kwaliteit dankzij 40 jaar expertise en ervaring met implantaten.
  • De technologieën voor onze borstimplantaten worden wereldwijd in 76 landen gebruikt. De Natrelle collectie wordt al meer dan 40 jaar in 100 landen gebruikt bij borstvergrotingen,
  • Meer dan 2,6 miljoen patiënten wereldwijd hebben borstimplantaten van Natrelle.
  • Veilig! Om de veiligheid van Natrelle borstimplantaten op lange termijn te beoordelen weren uitgebreide klinische studies uitgevoerd in Europe en de Verenigde Staten. De studies tonen aan dat met siliconen gevulde implanteten op lange termijn zelden scheuren.
  • TruForm™ 1 is een traditionele zachte cohesieve gel, voorheen bekend als Responsive en nu deel van de Natrelle™ INSPIRA™, die zeer responsief is en zich vormt naar de gewenste borstvorm.

Voor en na foto Natrelle

voor-en-na-natrelle

 

 

Natrelle implantaten
3.37 (67.41%) 27 votes

Vestigingen