Consultant Anke Kerkhof

Consultant plastische chirurgie Anke Kerkhof

Anke Kerkhof is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland. Anke Kerkhof heeft een opleiding gevolgd tot doktersassistente en is sinds 2005 werkzaam binnen de plastische chirurgie bij Sanavisie Bodyclinic.

Anke is sinds de opstart van de spreekuren voor plastische chirurgie binnen Faceland  in januari 2016 nauw betrokken geweest. Naast het stroomlijnen en organiseren van deze spreekuren ligt haar specialisatie bij de intake gesprekken borstvergroting. Hiervoor heeft ze een interne opleiding gevolgd bij plastisch chirurgen Dr. Roel Fresow en Dr. Esther Bodde. Dit  samen met haar  jarenlange ervaring in de  branche zorgt ervoor dat ze je volledig kan adviseren tijdens je eerste intake gesprek borstvergroting en zal ze in samenwerking met je behandeld specialist een passend plan opstellen.

“Cosmetische geneeskunde en plastische chirurgie is al jarenlang haar passie. Het adviseren en begeleiden van mensen naar een mooiere  en vrouwelijkere versie van zichzelf is waar zij veel voldoening van krijg.”

Consultant Anke Kerkhof
4.87 (97.45%) 55 votes

Vestigingen