Dr. Gertjan Halbesma

Gertjan Halbesma (1980) rondde in 1998 het gymnasium in Leeuwarden af, waarna hij in 2005 cum laude de studie geneeskunde in Groningen voltooide. Tijdens zijn studie was hij verbonden aan de befaamde Harvard University in Boston waar hij wetenschappelijk onderzoek verrichtte naar tissue engineering van kraakbeen op de afdeling plastische chirurgie van het Massachusetts General Hospital. Na zijn studie werd al plastisch chirurgische ervaring opgedaan in ziekenhuizen in Leeuwarden, Almelo en Enschede. Hierna volgde hij zijn opleiding tot plastisch chirurg in het AMC, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Zijn bijzondere interesse voor de esthetische chirurgie werd steeds duidelijker. Al tijdens zijn opleiding werd dokter Halbesma geselecteerd voor het Nederlandse fellowship (dafprs.nl) voor esthetische aangezichtschirurgie en heeft zich toen in de Velthuis en Bergman kliniek verder kunnen bekwamen in de esthetische (gelaats)chirurgie.

Nadat hij zijn opleiding begin 2014 afrondde, heeft hij in Twente als plastisch chirurg gewerkt tot zijn vertrek naar Vancouver. Daar heeft hij in 2015 twee fellowships (hand/microchirurgie en craniofaciaal/aangezichts/cosmetische chirurgie) aan de University of British Columbia gevolgd en diverse gerenommeerde plastisch chirurgen bezocht. Zo heeft hij zich uitstekend kunnen verdiepen in de esthetische chirurgie, en in het bijzonder de esthetische aangezichtschirurgie.

Na een geweldig jaar in Canada is hij begin 2016  begonnen als allround plastisch chirurg in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Hier voert hij hand- en polsoperaties uit, microchirurgische reconstructies, borstreconstructies en reconstructies in het gelaat. Ook voert hij daar esthetische ingrepen van borst, buik en aangezicht uit.

Dokter Halbesma heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de esthetische chirurgie, borstchirurgie en aangezichtschirurgie. Om up-to-date te blijven volgt hij regelmatig cursussen en congressen in binnen- en buitenland, zo bezocht hij recent nog het esthetische congres van de Amerikaanse plastisch chirurgen in San Diego.

Omdat hij zich meer wil toeleggen op de esthetische chirurgie, versterkt hij per 1 juli ons team.

Tijdens een laagdrempelig, persoonlijk en transparant gesprek staat uiteindelijk de patiënt centraal en geeft hij jou een eerlijk advies. Het doel van dokter Halbesma is om sámen met jou te komen tot de voor jou beste oplossing voor jouw esthetische wens danwel bezwaar.

Dr. Gertjan Halbesma
4.25 (85%) 4 votes

Vestigingen