Arts Anne de Reus

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk.”
– Arts Anne de Reus

Arts Anne de Reus studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie ontwikkelde ze al snel interesse voor de huid en cosmetiek. Daarom verdiepte zij zich als semi-arts in de dermatologie en deed ze ook wetenschappelijk onderzoek binnen dit vakgebied. Om haar algemene kennis verder uit te breiden, deed zij na het behalen van haar artsexamen als arts-assistent ervaring op bij de Interne geneeskunde. De cosmetische geneeskunde bleef echter haar voorkeur behouden. Daarom besloot ze zich hier verder op te richten.

Naast haar werk doet Anne aan hardlopen. Dit helpt haar om fit te blijven en zich lekker in haar vel te voelen. “Als je je vanbinnen goed voelt straal je dit ook uit”. In haar behandelingen streeft ze naar harmonie in hoe je eruit ziet en hoe je je daadwerkelijk van binnen voelt. “Want schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk.”

Daarom luistert Anne goed naar de wensen van haar cliënt en legt ze graag en duidelijk de behandelmogelijkheden uit. Ze neemt de tijd om samen met haar cliënt tot een optimale behandeling te komen, met als doel een mooi en natuurlijk resultaat.

BIG-nummer: 79917646201

 

< Terug naar onze artsen

Arts Anne de Reus
3.79 (75.81%) 62 votes

Vestigingen