Arts Lylian Logtenberg


‘There a beauty in simplicity, so make a better version of yourself but keep it natural’

Arts Lylian Logtenberg heeft haar studie geneeskunde afgerond aan het VUmc. Tijdens haar studie heeft zij een enorme passie ontwikkeld voor de huid, huidaandoeningen, het uiterlijk en de esthetiek. Om ervaring op te doen koos zij ervoor om haar coschap en semi-arts stage bij de Dermatologie te doen. Deze periode heeft ervoor gezorgd dat haar klinische blik en chirurgische vaardigheden enorm zijn verbeterd. Na het behalen van het diploma heeft zij als arts-assistent ervaring opgedaan bij de Interne geneeskunde en de Chirurgie. Hierdoor ontwikkelde zij zowel haar algemene kennis als praktische vaardigheden.

Arts Lylian Logtenberg geeft een gedegen voorlichting tijdens een consult zodat samen een behandelplan kan worden uitgewerkt. Tijdens het consult kijkt Lylian samen met jou wat de sterke en zwakke punten in iemands gezicht zijn en hoe deze het beste benadrukt dan wel verminderd kunnen worden. Het doel van Arts Lylian Logtenberg is om het zelfvertrouwen van de cliënt te vergroten en met een tevreden gevoel weg te laten gaan. Zij is er van overtuigd dat schoonheid met simpele en veilige behandelingen versterkt kan worden en streeft er dan ook naar om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Arts Lylian is BIG-geregistreerd en heeft een chirurgische achtergrond. Onder intensieve begeleiding van onze plastisch chirurgen heeft zij zich binnen Faceland verder ontwikkeld in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Zij is volledig bevoegd en zeer bekwaam in het uitvoeren van deze operatie. Arts Lylian Logtenberg is zelf geen plastisch chirurg maar maakt wel deel uit van het plastisch chirurgisch team.

BIG-nummer: 99918457401
< Terug naar onze artsen

Arts Lylian Logtenberg
3.82 (76.41%) 39 votes

Vestigingen