Arts Rowan Schuijling

 

img_0609

“Iedereen verdient het om zich mooi te voelen – van binnen en buiten”
– Arts Rowan Schuijling

Rowan heeft de opleiding Geneeskunde gevolgd aan de universiteit van Nijmegen. Tijdens haar studie heeft ze vroegtijdig interesses ontwikkeld op cosmetisch gebied en op psychiatrisch gebied. Zij heeft haar senior-coschap gevolgd in Nijmegen bij de KNO- en aangezichtschirugie. Na haar studie heeft ze in de verslavingsgeneeskunde gewerkt, maar al snel werd duidelijk dat haar echte passie in de esthetiek ligt.

Naast haar studie en werk reist Rowan veel en heeft zij op vrijwillige basis in een weeshuis gewerkt in Kenya, heeft ze een coschap afgerond in Nicaragua en heeft zij meegekeken in een verslavingshuis in Alaska. Daarnaast houdt ze zich creatief bezig met schilderen en portretten tekenen. Door haar sociale en creatieve achtergrond heeft zij oog ontwikkeld voor schoonheid en precisie en benadert zij iedereen met een open blik; ieder heeft zijn eigen verhaal en verdient het om naar te luisteren. Ze neemt daarom ruime tijd voor de klanten om hen goed voor te lichten en adviseren, met natuurlijke schoonheid als doel.

Rowan bezoekt regelmatig symposia en vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van cosmetische chirurgie.

BIG-nummer: 99918904101

< Terug naar onze artsen

Arts Rowan Schuijling
4.34 (86.82%) 85 votes

Vestigingen