Oorlel

Oorlel

Niet alleen in het gelaat maar ook bij de oorlellen gaan we op een gegeven moment tekenen van veroudering zien. De oorlel wordt dunner en slapper en is niet meer zo stevig als vroeger. Hierdoor kan het gat voor de oorbel uitgezakt en lang uitzien.  Een behandeling met een hyaluronzuur of met een filler op basis van calcium kan de oplossing zijn voor dit probleem.

De oorlel bestaat met name uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Met de leeftijd worden deze structuren afgebroken met als gevolg afname van elasticiteit van de oorlel.  Een chirurgische oorlelcorrectie is mogelijk. Maar vaak is een behandeling met filler al genoeg om de stevigheid en volume terug te brengen bij de oorlellen.

Voor de oorlel versteviging wordt een filler op basis van hyaluronzuur gebruikt, dit zorgt voor een beter gevulde oorlel met als resultaat een steviger en mooier uitziende oorlel.  Hoeveel miniliters er nodig zijn is afhankelijk van de mate van verslapping van de oorlel.  Maak dus nu een afspraak met een van onze cosmetisch artsen om te kijken of een oorlelversteviging met filler mogelijk is bij jou. 

Beoordelen

Vestigingen