Over ons

Over ons

Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Met negen klinieken in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Nijmegen, Rotterdam, Barendrecht, Mill, Venlo en Capelle is Faceland de grootste Injectables kliniek van Nederland. Onze ambitie is betaalbare schoonheid, dit betekent gespecialiseerde en hoogwaardige kwaliteitszorg voor de scherpste prijs. Onze ervaren specialisten zijn voor iedereen toegankelijk, bieden bijzondere aandacht voor uw persoonlijke wensen en dit vrijwel zonder wachttijden. Met een scherp cosmetisch oog kijken wij naar de kleine dingen die wij kunnen verfijnen.

shutterstock_147364844Het grote succes hebben wij te danken aan het vertrouwen van onze klanten, daardoor groeien wij met de dag! Niet alleen breiden wij uit met onze vestigingen maar ook met onze expertise. Faceland maakt namelijk sinds 2015 ook plastische chirurgie bereikbaar. Ook met Faceland Chirurgie maken wij grote stappen.

Faceland is centraal gelegen. Wij zitten op een goed bereikbare locatie waar je ook nog eens goed kunt parkeren. Maar ook met het openbaar vervoer zijn we prima bereikbaar. Kijk voor meer informatie op onze pagina routebeschrijving. Daar vind je ons adres en routebeschrijving van onze locaties.

Overtuigd van onze voordelen? Boek dan direct een afspraak met een van onze artsen.

Boek een afspraak

 

Over ons
3.63 (72.61%) 119 votes

Vestigingen