PA Lisan Hanssen

Lisan Hanssen volgt de opleiding Physician Assistant (PA) aan de HAN University of Applied sciences in Nijmegen. Dit betekent dat ze in FACELand zelfstandig operaties mag verrichten onder begeleiding van een plastisch chirurg. PA is een relatief nieuw beroep in Nederland, overgewaaid vanuit Amerika, maar inmiddels is het heel normaal in ziekenhuizen dat medische werkzaamheden en kleinere ingrepen worden uitgevoerd door physician assistants.

Lisan heeft jarenlange ervaring als operatie-assistent plastische chirurgie in binnen- en buitenland. Als PA wordt ze opgeleid door de vooraanstaande plastisch chirurgen dr. Stijn Bauland en dr. Esther Bodde. Zij is perfect in staat tot het zelfstandig uitvoeren van diverse operaties. FACELand is er bijzonder trots op dat Lisan is toegevoegd aan het FACELand team dat bovenooglidcorrectie uitvoert.

De fascinatie voor plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde bestaat van jongs af aan. Een natuurlijke look, perfectionisme, creativiteit en nauwkeurigheid typeren Lisan. Mensen met alle aandacht en respect helpen staat bij haar voorop. Zij richt zich binnen Faceland specifiek op mensen die een bovenooglidcorrectie willen. Elk gezicht is uniek en het is voor Lisan steeds een uitdaging om een frisse, open, uitgeruste blik te creëren.

< Terug naar onze artsen

PA Lisan Hanssen
4.2 (84%) 10 votes

Vestigingen