Faceland Chirurgie

Faceland Chirurgie

Het succes van Faceland! Daarom Faceland Chirurgie
Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Op het gebied van injectables is Faceland de marktleider van Nederland en België. Wij zijn trots dat ons team van cosmetisch artsen en plastisch chirurgen wordt beoordeeld met een 9.5 op Trustpilot. Op Trustpilot vind je recensies van injectables. Op KliniekErvaringen vind je recensies van Faceland Chirurgie. Door grootschalig te werken kunnen wij topproducten aanbieden tegen super scherpe en voordelige prijzen. Daarmee maakt Faceland beauty bereikbaar! Wij willen jou laten profiteren van ons succes en bieden daarom nu ook plastische chirurgie aan.

Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm. Jij kan de volgende stap voor optimale uiterlijke verzorging nu zetten. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren. Face your beauty en confronteer jezelf met jouw verdiende schoonheid! Maak snel een afspraak om er krachtiger, jonger en stralender uit te zien.

Een consult boeken bij Faceland?

  • Snel een consult boeken voor een borstvergroting? Maak telefonisch een afspraak bij Faceland Utrecht (030 265 62 75), Faceland Amsterdam (06 304 940 34) of Faceland Mill via het online boekingssysteem.
  • Snel een consult boeken voor een bovenooglidcorrectie? Maak telefonisch een afspraak bij Faceland Utrecht (030 265 62 75), Faceland Rotterdam (010 217 62 00), Faceland Amsterdam Schiphol (06 304 940 34),  Faceland Nijmegen (024 679 13 44), Faceland Eindhoven (040 202 63 41), Faceland Mill (bel één van de andere acht vestigingen) of via het online boekingssysteem.

Boek nu je afspraak

Medische vragen?
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar op het Faceland Chirurgie nummer. Mailen kan ook naar chirurgie@faceland.nl

Bel 0485 460 644

Waarom plastische chirurgie bij Faceland?

  • Laagste prijsgarantie op A-merken.
    De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Natrelle. Wereldwijd staan deze implantaten bekend als uiterst veilig. De fabrikant ondersteunt jou met een levenslang garantieprogramma. Een borstvergroting met de implantaten van Motiva is mogelijk voor de vaste prijs van €2.250,-, een borstvergroting met de implantaten van Natrelle is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-! Het prijsverschil is tot stand gekomen omdat de deal met de leverancier van de Motiva implantaten gunstiger is gebleken. Daarom kan Faceland de Motiva implantaten voor een lagere prijs aanbieden. Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!
  • Kwaliteit en veiligheid
    Jij wordt behandeld door een team van professionele plastisch chirurgen. Zij zijn opgeleid in Nederland en volgen voortdurend bijscholing in Nederland en in het buitenland. Dit garandeert jou kwaliteit en veiligheid.

Consult is kosteloos en vrijblijvend
Wij nemen ruim de tijd om jou zo goed mogelijk te informeren over jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden, uiteraard is een consult kosteloos en vrijblijvend. Na zes weken wordt er een kosteloze controle-afspraak ingepland om samen met de plastisch chirurg het resultaat te bekijken.

De beste specialisten
Jij krijgt alleen het gewenste resultaat als jij de ingreep laat doen door een goed opgeleide en ervaren chirurg die jouw wensen begrijpt. Faceland heeft een team van gerenommeerde cosmetische artsen en plastisch chirurgen en zijn natuurlijk BIG-geregistreerd. Wij werken met de nieuwste behandelmethodes en we gaan altijd voor het beste resultaat. Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Geen wachtlijsten
Wachtlijsten voor plastische chirurgie en cosmetische behandelingen vinden wij zelf heel storend, daarom doen wij daar niet aan! Heb jij snel een behandeling nodig? Plan dan snel een afspraak!

Klanttevredenheid
Wij worden gewaardeerd voor onze zeer persoonlijke behandeling, goede service en mooie resultaten.  Dit blijkt ook uit de ervaringen van onze enthousiaste klanten.

Faceland Chirurgie
5 (100%) 1 vote

Vestigingen