Prijzen

Bocouture - 1 zone

€ 69,- (normaal €85,-)

Een zone botuline toxine met het A-merk Bocouture is op dit moment erg voordelig! Een unieke actie! T/m zaterdag 30 december hanteert Faceland een vaste lage kortingsprijs op het merk Bocouture! Kies uit een fronsrimpelbehandeling, voorhoofdsrimpelbehandeling of een kraaienpootjesbehandeling!

Bocouture - 2 zones

€ 138,- (normaal €170,-)

Bocouture - 3 zones

€ 207,- (normaal €255,-)

Botuline toxine - A-merken

€ 50,- - €255,-

Botuline toxine - Halve zones

€ 50,-

Een behandeling van de kin, bunny lines, gummy smile, mondhoeken en een wenkbrauwlift worden met een halve zone botuline toxine behandeld en is mogelijk voor een scherpe prijs van € 50,-.

Botuline toxine - 1 zone

€ 85,-

Een rimpelbehandeling? Faceland werkt alleen maar met A-merken! Kies uit een fronsrimpelbehandeling, voorhoofdsrimpelbehandeling of een kraaienpootjesbehandeling!

Botuline toxine - 2 zones

€ 155,- (normaal €170,-)

Een rimpelbehandeling? Faceland werkt alleen maar met A-merken! Kies uit een combi van een fronsrimpelbehandeling, voorhoofdsrimpelbehandeling of een kraaienpootjesbehandeling!

Botuline toxine - 3 zones

€ 215,- (normaal €255,-)

Een rimpelbehandeling? Met drie zones zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes verleden tijd!

Botuline toxine - Hoofdpijnbehandeling

€ 170,-

Het is niet meer nodig om je hele leven chronische hoofdpijn of migraine te hebben! Een adequate behandeling met een spierontspanner is mogelijk bij Faceland!

Botuline toxine - Tandenknarsen

€ 255,-

Heb je last van tandenknarsen? Vervelende klachten door tandenknarsen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, pijnklachten en slijtage van de tanden en het glazuur. Door de rimpelbehandeling kan de spierspanning van de kauwspier verlaagd worden. Prijs zal bepaald worden tijdens het consult.

Botuline toxine - Overmatig transpireren

€ 349,-

Overmatige transpiratie, onder de oksels, handpalmen of voetzolen, hoe los je dit nu op? De rimpelbehandeling is een anti-rimpel middel maar is ook zeer effectief tegen overmatig zweten. Overmatige transpiratie vermindert en heeft geen invloed op de zweetproductie op andere plekken op het lichaam! Let op dit is een vanaf prijs.

Hyaluronzuur filler

€ 199 - €299,-

Filler - Juvéderm Smile 0,5 ml

€ 199,-

Faceland biedt 0,5 ml hyaluronzuur filler van het merk Juvéderm Smile aan voor de fijne lijntjes. Onder het tabblad 'volumeherstel' vind jij alle indicaties voor een fillerbehandelingen!

Filler - Juvéderm

€ 299,-

Faceland biedt 1,0 ml hyaluronzuur filler van het merk Juvéderm. Onder het tabblad 'volumeherstel' vind jij alle indicaties voor een fillerbehandelingen!

Filler - Belotero 1,0 ml

€ 299,-

Faceland werkt enkel met de A-merken Juvéderm en Belotero, twee fillers op basis van hyaluronzuur! Onder het tabblad 'volumeherstel' vind jij alle indicaties voor een fillerbehandelingen!

Hyalase behandeling (hyaluronzuur oplossen)

€ 100,-

Is het effect van de hyaluronzuur filler toch iets heftiger dan dat je had verwacht? Of reageert jouw lichaam toch iets anders op de filler? Met een hyaluronzuur filler behandeling heb je altijd een plan b, je kan de filler oplossen!

Filler - Skinbooster

€ 199,-

Deze behandeling geeft geen volume maar zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt! De poriën verfijnen, fijne droogtelijntjes verzachten iets en de behandeling kan zelfs een gunstig effect hebben op acne littekentjes!

Filler - Traangootjes

€ 349,-

Een traangootbehandeling is een duurdere behandeling omdat er een duurder materiaal wordt gebruikt en het betreft een tijdrovende behandeling die met zorg uitgevoerd dient te worden!

Volumeherstel met Radiesse

€ 349,- - €599,-

Radiesse - 1,5 ml

€ 280,- (normaal €349,-)

Radiesse herstelt volume en stimuleert de productie van lichaamseigen collageen. Collageen zorgt voor versteviging en elasticiteit van de huid! Denk aan sexy jukbeenderen of een fantastische kaaklijn.

Radiesse - 3,0 ml

€ 480,- (normaal €599,-)

Radiesse herstelt volume en stimuleert de productie van lichaamseigen collageen. Collageen zorgt voor versteviging en elasticiteit van de huid! Denk aan sexy jukbeenderen of een fantastische kaaklijn.

Liquid Facelift

€ 799,-

Een facelift zonder operatie, het kan! Het effect van natuurlijke huidveroudering wordt minder zichtbaar gemaakt. Wie wil dat niet?

Keuze uit twee pakketten:
Pakket 1
3 zones botox
1,0 ml hyaluronzuur
1,5 ml Radiesse

Pakket 2
3,0 ml Radiesse
1,0 ml hyaluronzuur

Faceland Chirurgie

€ Scherpe prijzen gegarandeerd!

Bovenooglidcorrectie (Cosmetisch arts & PA)

€ 365,-

Faceland Chirurgie kan jou die stralende en energieke blik garanderen! Deze behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. Dit is een totaalprijs voor behandeling van beide ogen.

Bovenooglidcorrectie (Plastisch chirurg)

€ 795,-

Faceland Chirurgie kan jou die stralende en energieke blik garanderen! Deze behandeling wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. De chirurg rekent een hoger uurloon vandaar de prijs. Dit is een totaalprijs voor behandeling van beide ogen.

Faceland Chirurgie - Schaamlipcorrectie

€ 485,-

Faceland maakt deze kleine ingreep onder plaatselijke verdoving mogelijk! Je hoeft hiervoor nu niet langer naar je huisarts om vervolgens naar een gynaecoloog of het ziekenhuis te worden verwezen. Jij kunt gewoon terecht bij Faceland om door een van onze vrouwelijke BIG-geregistreerde artsen geholpen te worden.

Faceland Chirurgie - Borstvergroting Motiva

€ 2.250,-

De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Natrelle! Het prijsverschil is tot stand gekomen omdat de deal met de leverancier van de Motiva implantaten gunstiger is gebleken. Daarom kan Faceland de Motiva implantaten voor een lagere prijs aanbieden. Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!

Faceland Chirurgie - Borstvergroting Natrelle

€ 2.390,-

De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Natrelle! Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs!

Faceland Chirurgie - Borstlift (zonder implantaat)

€ 2390,-

De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Natrelle! Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs!

Faceland Chirurgie - Borstlift (met implantaat)

€ 4290,-

De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Natrelle! Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs!

Cosmetische chirurgische ingreep achteraf in termijnen

Bij Faceland Chirurgie kan je nu ook je cosmetische chirurgische ingreep achteraf in termijnen betalen (aanvragen vanaf €2350,-). Dit hebben wij gerealiseerd door een samenwerking aan te gaan met Meeùs. Meeùs is een van de grootste en betrouwbaarste partijen in Nederland die financiële oplossingen kunnen bieden voor cosmetische ingrepen / operaties. Ze bieden je diverse mogelijkheden om achteraf in termijnen te betalen.

Meeus legt je aanvraag voor bij diverse maatschappijen, zodat je verzekerd bent van de in jouw situatie meest gunstigste optie. Hierdoor kunnen wij als Faceland dus zorgen dat je een passende offerte ontvangt tegen het meest gunstigste tarief. Bent je geïnteresseerd? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Boek direct een afspraak

Ben je overtuigd van onze lage prijzen en vele voordelen, boek dan direct een afspraak met één van onze cosmetische artsen.

Interesse of vragen? Bel ons op 030 265 62 75 of Maak een afspraak


Prijzen
3.64 (72.82%) 103 votes

Vestigingen