Rimpelbehandeling met Bocouture

Faceland is fan van Bocouture! Bocouture heeft namelijk vele voordelen:

Innovatief product: 100 % puur
Bocouture is een innovatief product van Duitse oorsprong dat exact dezelfde basis heeft als Botox. Het voordeel? Het product is 100% zuiver! Bocouture is een verbetering van vroegere botuline toxine en wordt daarom al vanaf de start van Faceland, naast het A-merk Botox, gebruikt.

Resistentie verleden tijd
Bocouture is het eerste merk Botuline toxine waarbij een methode is gevonden om de werkzame stof verder te zuiveren zodat het volledig vrij is van onnodige bacteriële eiwitten. Hierdoor is de kans op ontwikkeling van resistentie (ongevoeligheid voor botuline toxine) veel kleiner geworden! Bocouture wordt daarom ook wel de nieuwe generatie botuline toxine genoemd.

Stabiel product

Het product is zo stabiel dat de kliniek het niet in de koelkast moet bewaren en zodoende is er geen enkel risico dat het product zijn werking verliest door per ongeluk in een warmere omgeving gestaan te hebben.

Diervriendelijk product

Bocouture is diervriendelijk.

Goedkeuring van gezondheidsautoriteiten
Bocouture heeft goedkeuring van de gezondheidsautoriteiten. Daarnaast heeft Bocouture de goedkeuring voor de meeste zones.

Langdurig effect, net als Botox
Geniet drie maanden van de behandeling! Daarna ben jij natuurlijk weer welkom bij Faceland!

Nog even een kleine melding. Laat je door een arts van Faceland adviseren als je besluit over te stappen naar een zuiverder product. Heb je een behandeling gehad met een andere toxine? Laat het dan eerst uitwerken voordat je bij ons komt.

Ben jij net zo enthousiast als Faceland over Bocouture? Kom dan snel langs voor een vrijblijvend kosteloos consult! Faceland staat voor jou klaar, met een garantie voor kwaliteit en vanzelfsprekend de scherpste prijs.

Rimpelbehandeling met Bocouture
2.64 (52.8%) 25 votes

Vestigingen