Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie voor €485,- bij arts Whitney Koeiman in Faceland Eindhoven!

Onze ervaren artsen merken dat onze vrouwelijke cliënten wel eens nadenken over een schaamlipcorrectie. Wij hebben naar jullie wens geluisterd! Faceland maakt deze kleine ingreep onder plaatselijke verdoving mogelijk! Je hoeft hiervoor nu niet langer naar je huisarts om vervolgens naar een gynaecoloog of het ziekenhuis te worden verwezen. Jij kunt gewoon terecht bij Faceland om door een van onze vrouwelijke BIG geregistreerde artsen geholpen te worden. Wil jij op korte termijn een consult bij Faceland voor een schaamlipcorrectie? Dat kan!

Scherpe prijs van €485,-!
Faceland biedt een schaamlipcorrectie aan voor een vaste voordelige prijs van €485,-! Faceland Chirurgie gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van €485,- door een cosmetisch arts. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren! Consulten kunnen dagelijks bij arts Whitney Koeiman in Faceland Eindhoven ingepland worden. De operatiedata worden bekend gemaakt tijdens het consult. Veelgestelde vragen vind je hier.


Snel een consult boeken? Maak telefonisch een afspraak bij Faceland Eindhoven (040 202 63 41) of via het online boekingssysteem.

Boek nu je afspraak

Vraag naar een schaamlipcorrectie stijgt!
Hoewel er relatief nog weinig over gesproken wordt, is de schaamlipcorrectie een steeds vaker voorkomende behandeling! Bij Faceland merken de artsen dat de behandeling toch een wens is van de cliënt, daarom bieden wij deze ingreep aan! Bij een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen, ook wel van een labia correctie genoemd, wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Stoor jij je aan de vorm of grootte van jouw binnenste schaamlippen? Of doet het pijn tijdens bijvoorbeeld fietsen, vrijen of sporten? Deze relatief eenvoudige ingreep kan jouw oplossing zijn! Overweeg jij deze ingreep, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze vrouwelijke arts Whitney Koeiman. Zij legt jou graag alles rustig uit in een consult en kijkt samen met jou of dit de oplossing is!

Consult schaamlipcorrecte in Faceland Eindhoven
Onze vrouwelijke arts Whitney Koeiman bepaalt tijdens het vrijblijvende consult of je een geschikte kandidaat bent voor een schaamlipcorrectie. De arts zal vragen naar jouw gezondheid, jouw medische geschiedenis en welke medicijnen jij gebruikt. De consulten vinden plaats in Faceland Eindhoven.

Operatie
Een schaamlipcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in Bauland Kliniek, te Mill. Door het operatief verwijderen van het teveel aan weefsel van de binnenste schaamlippen, worden de binnenste schaamlippen weer kleiner dan de grote schaamlippen. Het resterende weefsel van de kleine schaamlippen wordt gehecht met dun oplosbaar hechtdraad. De behandeling duurt gemiddeld een uur.

Na de ingreep

Zorg dat je iemand meeneemt die je naar huis kan brengen, want na een schaamlipcorrectie mag jij niet autorijden. Na de schaamlipcorrectie kan je wat napijn hebben door de zwelling en bloeduitstortingen. Vaak is een lichte pijnstiller hiervoor voldoende. Na zes weken kom je op controle in Faceland Eindhoven.

Plastische chirurgie bij Faceland
Jij wordt geholpen door onze vrouwelijke BIG-geregistreerde arts Whitney Koeiman. Zij is onderdeel van het plastisch chirurgisch team van Faceland. Hoewel zij geen plastisch chirurg is, is zij volledig bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van deze ingreep.

Faceland Chirurgie
De scherpe vaste voordelige prijs is mogelijk omdat wij staan voor een businessmodel zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. Onze artsen helpen liever zo veel mogelijk cliënten dan zo veel mogelijk per cliënt te verdienen. Bij Faceland weet jij wat jij kunt verwachten. Faceland garandeert beauty zonder poespas! Een goedkope betrouwbare behandeling zonder gedoe.

Met deze filosofie zijn wij de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde geworden. Faceland belooft deze filosofie ook altijd te blijven doorvoeren. Uitstekende kwaliteitszorg voor een scherpe prijs. In 2016 realiseerden wij bij Faceland 45.000 cosmetische en chirurgische behandelingen met een team van 24 artsen, waaronder 2 plastisch chirurgen, 3 Physician Assistants en 2 consultants plastische chirurgie. Uiteindelijk is het enige cijfer dat er écht toe doet een scherp tarief met vanzelfsprekend een goede kwaliteit. Eén ding is zeker: Faceland zal altijd de laagste prijsgarantie bieden!

Medische vragen?
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie.
T: 0485 460 644
M: chirurgie@faceland.nl
Bereikbaar: maandag, dinsdag en donderdag

Vergoeding ziektekostenverzekering
De basisverzekering van ziektekostenverzekeringen vergoedt bijna nooit een schaamlipcorrectie. Maar met een aanvullende verzekering kun je het soms wel vergoed krijgen. Je moet echter wel voldoen aan de zware criteria van deze verzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te komen. De eisen verschillen ook nogal per verzekeraar. Om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen moet je in ieder geval wel toestemming hebben van jouw verzekeraar.

 Belangrijke informatie

  • Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt bij arts Whitney Koeiman in Faceland Eindhoven (040 202 63 41) of via het online boekingssysteem.
  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Een vaste lage prijs van €485,- voor een schaamlipcorrectie door een cosmetisch arts.
  • De schaamlipcorrectie wordt uitgevoerd op onze hypermoderne behandelkamer door arts Whitney Koeiman in Bauland Kliniek in Mill (NB).
  • Faceland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 bereikbaar.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG-geregistreerd.
  • Pas bij het consult kan worden vastgesteld of in jouw specifieke geval een schaamlipcorrectie geïndiceerd is.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
Schaamlipcorrectie
4.16 (83.24%) 37 votes

Vestigingen