Skinbooster

Skinbooster

De Skinbooster heeft als doel, de huid van binnenuit te hydrateren en langdurig te verbeteren. Een zichtbaar mooier uitziende huid met een gezonde gloed!

Een skinbooster is een waterdunne hyaluronzuurfiller die met veel kleine priktjes in bepaalde gebieden kan worden geplaatst. De behandelgebieden van de Skinbooster zijn handen, hals, decolleté en gezicht. Deze behandeling geeft geen volume maar zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, jouw huid wordt minder droog en gaat meer stralen! De poriën verfijnen, fijne droogtelijntjes verzachten iets en de behandeling kan zelfs een gunstig effect hebben op acne littekentjes.

Eén behandeling is niet voldoende. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de Skinbooster voor het eerst drie keer in een kortere periode geplaatst moet worden. Vaak houden we als richtlijn aan dat je 1 keer per maand langs komt voor een behandeling gedurende drie maanden. Daarna dien je voor het beste resultaat de behandeling 1 keer per half jaar te herhalen. Één behandeling kost 199 euro.

Jij ziet het resultaat het beste twee weken na de kuur van drie behandelingen in korte periode en twee weken na elke halfjaarlijkse boost. Het is een hyaluronzuurfiller en werkt gemiddeld 6 maanden.

Skinbooster
3.34 (66.76%) 71 votes

Vestigingen