Topproducten voor nieuwe, lagere prijzen

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Een-nieuw,-vitaal-jaar-banner

Ook in het nieuwe jaar: scherpe prijzen voor topproducten

Faceland is klaar voor het nieuwe jaar. Je weet al dat we je altijd de laagste prijs zullen bieden voor de beste rimpelbehandeling. En daar gaan we in het nieuwe jaar gewoon mee door. Om jou dit te kunnen bieden hebben we de afgelopen maanden weer scherp onderhandeld met onze leveranciers. En met resultaat. In 2014 maken we niet alleen onze klanten, maar vooral onze prijzen nog aantrekkelijker.

Topproducten voor nieuwe, lagere prijzen bij Faceland:
Fillers (Restylane, Juvederm, Radiesse)

0,5 ml hyaluronzuur. Voorheen € 299,- nu € 199,-
1,0 ml hyaluronzuur. Voorheen € 449,- nu € 299,-

1,5 ml Radiesse.Voorheen € 569,- nu € 349,-
3,0ml Radiesse. Voorheen € 749,- nu € 599,-

Ga voor een volledig overzicht van onze prijzen naar onze prijzenpagina!

Eén van onze topproducten in de spotlights:

Restylane logo1
Restylane: natuurlijk snel een mooi resultaat zonder gedoe, zonder operatie
Restylane wordt al ongeveer 20 jaar gebruikt om je gezicht de uitstraling te geven die jij graag laat zien: je kracht, je vitaliteit maar vooral ook je eigenheid. Met Restylane halen we rimpels, groeven en andere sporen van de tijd uit je gezicht zonder het belangrijkste aan te tasten: jouw natuurlijke en hoogst persoonlijke uitstraling. Heb je mooie ogen? Die komen beter tot hun recht zónder kraaienpootjes. Maken rimpels in je voorhoofd je voor je gevoel ouder? We maken ze minder zichtbaar. Had je rond je 20e mooie volle lippen en lijken die nu smaller? Wij kunnen ze subtiel opvullen. Maar ook als je vindt dat je hele gezicht er mooier, rustiger en prettiger uit zou zien zonder die deukjes in je neus kunnen we je helpen die droom nu uit te laten komen.

Restylane en andere fillers: het geheim is hyaluronzuur
Om rimpels, oneffenheden en andere tekenen van huidveroudering effectief te behandelen gebruiken we fillers ofwel natuurlijke vulmiddelen. Deze middelen worden speciaal ontwikkeld om de oorzaak van het verminderde volume in je gezicht aan te pakken: het verlies van natuurlijk hyaluronzuur.

Dit zuur komt van nature in je huid voor en zorgt ervoor dat die vocht kan vasthouden. Dat vocht voorkomt dat je huid uitdroogt en zorgt er – kort gezegd – voor dat de huid de steun krijgt die nodig is om ervoor te zorgen dat jij er vitaal en jong uit kunt zien.

Restylane Skinboosters1

Tot ongeveer je dertigste maakt je eigen lichaam voldoende hyaluronzuur aan om je die gezonde, frisse uitstraling ‘van nature’ te bieden. Je hoeft er niets voor te doen.

Na je 30e verandert dat langzaam; je lichaam maakt geleidelijk minder hyaluronzuur aan en je huid wordt droger en matter. En als je in de spiegel kijkt zie je dat je jukbeenderen minder zichtbaar worden, dat je wangen minder vol lijken te worden, dat je lippen langzaam maar zeker smaller worden. Met fillers kunnen we de natuurlijke veroudering niet tegenhouden, maar al deze tekenen wel veel minder zichtbaar maken. Fillers bevatten een hyaluronzuur dat erg lijkt dat het natuurlijke hyaluronzuur dat al in je lichaam voorkomt, en dat daarop een goede en langdurig werkende aanvulling vormt.

De beste en veiligste oplossing is een tijdelijke, maar wel langdurig werkende filler
Als je nu besluit eens met ons te komen praten over wat we voor jouw gezicht kunnen doen ben je van harte welkom. Wel zul je meteen merken dat je altijd met een tijdelijke filler behandeld wordt. Dat heeft een reden; tijdelijke fillers bieden je alle vrijheid om je behandeling af te stemmen op wat jij op dit moment mooi vindt. Tijdelijke fillers bieden je ook de mogelijkheid de behandeling steeds weer opnieuw af te stemmen op wat er nodig is om het door jouw gewenste resultaat te bereiken.

restylane-3

Maar van tijdelijke fillers staat, na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek in binnen- en buitenland, absoluut vast dat ze veilig zijn, en dat er altijd een variant is die veilig is voor jouw huidtype en in het gebied dat jij wil laten behandelen. En wij vinden dat niet alleen jouw schoonheid, maar ook jouw veiligheid altijd voorop staat. Onze nieuwe, lage prijzen doen daar niets aan af.

Meer weten over Restylane of andere tijdelijke fillers?
Over fillers als Restylane valt veel te vertellen. Op onze site lees je alles over onze nieuwe prijzen, de werking van hyaluronzuur, het verloop en de resultaten van je behandeling.

Persoonlijk advies over wat Restylane voor jouw gezicht kan doen, maak een afspraak!
De beste manier om te ontdekken wat fillers voor jouw gezicht kunnen doen is een afspraak plannen met een van onze gespecialiseerde en ervaren artsen. Zij kunnen je precies vertellen wat je nodig hebt om jouw droom van een frisse, vitale, maar wel natuurlijke uitstraling waar te maken. Daarvoor nemen ze graag alle tijd, zodat jij het advies krijgt dat je nodig hebt om te
kiezen voor de veilige en betaalbare behandeling die jou biedt wat bij jou past.

Boek een afspraak

Voor eventuele vragen over onze (nieuwe) prijzen, onze producten of andere vragen bel je met 030 265 62 75. Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

[hcshort id=”5″]

Beoordelen

Vestigingen