Traangootbehandeling

Traangootbehandeling

Het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang, is de traangoot. De bekende donkere kringen onder de ogen en de wallen onstaan door verlies van volume onder de ogen. Door een vulmiddel te gebruiken in dit gebied kan het gootje worden opgevuld met een uitgeruste blik als resultaat!

Bij een traangootbehandeling wordt er met een naald onderaan het traangootje (naast de zijkant van de neus) een gaatje met een naald gemaakt. Daarna wordt er met een canule (een naald zonder punt/botte naald) filler geplaatst in het traangootje. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een canule om de huid onder het oog zo min mogelijk te beschadigen. Ook bij de traangootbehandeling wordt er gewerkt met een hyaluronzuurfiller. Van deze behandeling heb je dus ook 6 tot 9 maanden plezier!

De traangootbehandeling is een duurdere behandeling om verschillende redenen. Allereerst wordt er gewerkt met een speciale hyaluronzuur filler (Juvederm Volbella) die zo min mogelijk vocht aan trekt. Deze filler is duurder dan de andere hyaluronzuur fillers. Daarnaast zijn de gebruikte materialen (canule) prijzig en is het voor de arts een tijdrovende behandeling die met zorg uitgevoerd dient te worden.

Traangootbehandeling
2.99 (59.89%) 184 votes

Vestigingen