Veelgestelde vragen borstvergroting

Veelgestelde vragen borstvergroting

 Waar kan ik op consult komen?
Een consult borstvergroting is mogelijk in Faceland Utrecht, Faceland Amsterdam Schiphol of Faceland Mill bij één van de vier consultants plastische chirurgie, consultant Anke Kerkhof, consultant Elke Verstegen, Marieke Aarts en consultant Fien van den Broek. Plastisch chirurg Roel Fresow, Plastisch chirurg Stijn Bauland, of Plastisch chirurg Lloyd Nanhekhan bespreekt het behandelplan en voert de operatie uit.

Hoe snel kan in terecht voor een operatie?
Binnen ongeveer vier weken.

Hoe lang duurt de operatie?
De operatie duurt ongeveer 60 minuten en gebeurt onder algehele narcose. Je kunt dezelfde dag gewoon weer naar huis.

Waar wordt de operatie uitgevoerd?
Faceland maakt gebruik van een het eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 1 te Mill (NB). Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot een van de topcentra voor borstvergrotingen. 

Is het een ‘goede’ plastisch chirurg?
Alle plastisch chirurgen zijn BIG-geregistreerd en zeer ervaren in het doen van deze operatie.

Zijn er gezondheidseisen waar ik aan moet voldoen voor een borstvergroting?
Voor een operatie borstvergroting geldt landelijk dat een BMI tussen de 18 en 30 is vereist.

Welk merk implantaten worden er gebruikt?
Door onze manier van werken en efficiëntie, stelt dit ons in staat om een borstvergroting aan te bieden voor scherpe prijzen! Een borstvergroting met de implantaten van Motiva, is mogelijk voor de vaste prijs van €2.250,-, een borstvergroting met de implantaten van Natrelle is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-! Dat maakt ons de voordeligste op het gebied van borstvergrotingen van Nederland! Om de service van laatste prijsgarantie te garanderen, kwaliteit en zekerheid te kunnen blijven bieden is Faceland continu in gesprek met de wereldwijd meest gerespecteerde fabrikanten van implantaten. Met Motiva, een A-merk implantaat naast het A-merk Natrelle, bleek de deal gunstiger waardoor de prijs voor jou daarom lager uitvalt! Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!

Hoe lang duurt het herstel?
Twee weken na de operatie kan je kleinere werkzaamheden hervatten. Na 6 weken kan je gaan sporten en zwaardere werkzaamheden uitvoeren. Probeer de eerste 2 weken na de operatie niet te bukken, persen en te rekken of strekken. Indien je jezelf daartoe in staat acht, mag je vanaf 4 weken na de operatie weer auto rijden.

Zijn er nog bijkomende kosten?
Nee. Als je er prijs op stelt, kan je op de dag van de operatie een passende BH kopen voor 35,- euro. Je mag uiteraard ook zelf een BH kopen zodat je die meteen bij je hebt na de operatie.

Hoe zit het met pijn?
Wanneer je tijdens het consult een ingreep borstvergroting gaat plannen krijg je meteen een medicatielijst mee. Op deze lijst wordt aangegeven hoeveel paracetamol en ibuprofen je mag slikken voor en enkele dagen na de operatie. Je kan alvast zelf deze medicatie in huis halen.

Wat te doen als er complicaties zijn?
Mocht jij het vermoeden hebben van een complicatie dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0485 460 620.

Moeten de hechtingen worden verwijderd?
Wij maken gebruik van oplosbare hechtingen, dus de hechtingen hoeven niet verwijderd te worden. De pleister die over de hechting zit mag je zelf verwijderen 2 weken na de ingreep.

Moet ik op controle komen?
Ja. Zes weken na de ingreep kom je op controle bij de plastisch chirurg die jou behandeld heeft.

Wat moet ik doen als ik na de operatie toch nog vragen heb?
Je mag dan contact opnemen met Faceland Chirurgie 0485 460 644. Je wordt dan te woord gestaan door een doktersassistente, zij kan eventueel ook overleggen met jouw behandelend plastisch chirurgie. Faceland Chirurgie is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag of je kan op alle werkdagen mailen naar chirurgie@faceland.nl.

Mag ik roken na de operatie?
Roken is heel slecht voor de wondgenezing. Het is het allerbeste om vanaf de operatie twee weken niet te roken.

Hoe zit het met de betaling?
Net zoals wanneer je een vakantie boekt, moet er vooruit betaald worden. Enkele dagen vóór de ingreep ontvang jij per e-mail een factuur van Faceland.

Kan ik betalen in termijnen?
Ja, een borstvergroting kan betaalt worden in termijnen. Faceland biedt daarin twee opties:

  • Vooraf in termijnen betalen: De cliënt dient tijdens het consult aan te geven dat ze graag vooraf in termijnen wil betalen. Zodra de operatie is geboekt neemt Faceland contact op met de cliënt en maakt afspraken op welke data er welk bedrag overgemaakt gaat worden. Zodra de cliënt vóór de ingreep niet het gehele bedrag heeft betaald moet Faceland helaas de ingreep annuleren.
  • Achteraf in termijnen betalen: Dit is ook mogelijk, alleen gaat dit volledig buiten Faceland om. De cliënt kan dan een financieringsaanvraag doen bij ‘Meeus’. Dit is een financieringsbedrijf waar wij een samenwerking mee hebben. De cliënten dienen dit zelf aan te vragen, om te zien of zij voor een persoonlijke lening in aanmerking komen (dit beslist Meeus).  Zoals bij iedere lening wordt er natuurlijk rente berekend. Meeus biedt verschillende manieren van achteraf betalen.

Waar kunnen de mensen deze aanvraag doen? Op onze site onder de prijslijst staat een stukje vermeld over betalingen in termijnen. Via de knop hier word je doorgelinkt naar de site van Meeus, waar de aanvraag ingediend kan worden.

Wordt de operatie vergoed door de zorgverzekeraar?
Helaas niet. Een borstverkleining of een borstreconstructie na een borstamputatie vaak wel.

Wil je meer weten of een (vrijblijvend) adviesgesprek? Boek dan direct een afspraak!

Boek nu je afspraak

Veelgestelde vragen borstvergroting
4.75 (95%) 8 votes

Vestigingen