Veelgestelde vragen rimpelbehandeling

Veelgestelde vragen rimpelbehandeling

Wat is een rimpelbehandeling eigenlijk?
Een rimpelbehandeling maakt gebruik van een gezuiverd eiwit dat door een bacterie wordt gemaakt. Het wordt uitgevoerd met een geregistreerd geneesmiddel om rimpels en rimpeltjes te behandelen die door overmatige spieractiviteit ontstaan. Bij de behandeling geeft je cosmetisch arts een paar kleine injecties in het spiertje dat de rimpel veroorzaakt. De behandeling duurt van begin tot einde maar een paar minuten. Binnen een paar dagen zie je al verbetering.

Is een rimpelbehandeling veilig?
Jazeker! Bij Faceland gebruiken we het officiële kwaliteitsproduct. De fabrikant is al tientallen jaren de gerespecteerde leverancier van de officiële rimpelbehandeling producten. We gebruiken geen middelen die vergelijkbaar zijn of die ‘net zo goed’ zijn. Alleen artsen voeren de behandeling uit bij Faceland. Al onze artsen zijn BIG-geregistreerd.

Hoe werkt een rimpelbehandeling eigenlijk?
Sommige rimpels ontstaan door overactiviteit van bepaalde spiertjes. Dit geldt bijvoorbeeld voor kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een injectie zorgt ervoor dat deze spiertjes minder actief worden. Hierdoor herstelt de natuurlijke balans en vervagen je rimpels vanzelf.

Hoe snel werkt een rimpelbehandeling?
Het effect van een rimpelbehandeling is niet direct te zien. In de meeste gevallen is het maximale effect binnen twee weken bereikt.

Hoe lang werkt een rimpelbehandeling?
Een rimpelbehandeling werkt gemiddeld drie maanden. Daarna neemt het effect af en begint de rimpel langzaam weer terug te komen. Bij Faceland krijg je altijd een volwaardige dosis, zodat je maximaal profiteert. Na een aantal maanden neemt het effect van de behandeling af en keren de rimpels terug. Tegen die tijd ben je bij ons weer van harte welkom.

Wie mag een rimpelbehandeling uitvoeren?
Bij Faceland werken uitsluitend BIG-geregistreerde cosmetisch artsen. Onze artsen worden voortdurend geschoold in het binnen- en buitenland.

Doet een rimpelbehandeling pijn?
Voor een rimpelbehandeling zijn een aantal prikjes noodzakelijk. Veel cliënten geven aan dat de pijn wel mee valt. Dit komt door de zeer dunne naald. De behandeling duurt van begin tot einde maar een paar minuten.

Wanneer mag je geen rimpelbehandeling ondergaan?
Als er toevallig een in puistje zit op de plaats van het prikje, kunnen we de behandeling niet doen. Als er ernstige spierziekten zijn zoals ALS, myasthenia gravis, of het Lambert-Eaton syndroom, kunnen onze artsen je niet behandelen. Ook als je een allergie  hebt of als je zwanger bent, kunnen we je niet helpen. In alle andere gevallen natuurlijk wel.

Blijf ik er wel natuurlijk uitzien?
Ja. Na een rimpelbehandeling kun je nog steeds fronsen, je wenkbrauwen optrekken of met je ogen knijpen. De cosmetisch arts overlegt met jou wat en hoe er behandeld wordt. We luisteren goed naar je en respecteren je. Daar kun je van op aan.

Wat gebeurt er met mijn rimpels als ik stop met een rimpelbehandeling?
Als je stopt komen je rimpels langzaam weer terug. Totdat jij weer bij ons terugkomt!

Werkt een rimpelbehandeling ook tegen overmatig transpireren?
Overmatig transpireren onder de oksels is heel goed te behandelen met een rimpelbehandeling. Een behandeling van ongeveer 10 minuten beschermt je oksels gemiddeld negen maanden.

Wat is een liquid facelift?
Door een aantal gebieden tegelijk te behandelen, bijvoorbeeld de fronsrimpel met een rimpelbehandeling, de kaaklijn en de neuslippenplooi met fillers, is het mogelijk het effect van een minifacelift te bereiken. Allen dan wel zonder littekens, zonder de risico’s van een operatie en zonder de hersteltijd.

Is een rimpelbehandeling duur?
In vergelijking met andere behandelingen is een rimpelbehandeling niet duur. Als je optelt hoeveel geld je ongemerkt uitgeeft aan crèmes zul je zien dat een rimpelbehandeling één van de dingen is die het meeste waar voor je geld oplevert.

Bij Faceland vinden wij dat iedereen recht heeft op een eerlijke prijs voor een behandeling. Wij leveren kwaliteit voor de scherpste prijs!

Wil je meer weten of een (vrijblijvend) adviesgesprek? Boek dan direct een afspraak met één van onze cosmetische artsen.

Boek nu je afspraak

Veelgestelde vragen rimpelbehandeling
4.14 (82.86%) 7 votes

Vestigingen