Volumeherstel

Volumeherstel

Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wilt zien. Je krijgt vollere lippen of een jeugdig volume van het gezicht, vollere contouren en minder groeven en rimpels. Hoewel we met fillers natuurlijk geen overtollige huid kunnen wegnemen is het uitermate geschikt om volume aan te brengen. Zo zie je meteen de verbetering. Daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een facelift.

Wat zijn fillers?
De naam zegt het eigenlijk al, met ‘fillers’ kun je lijnen en plooien opvullen zoals de neuslippenplooi en de fijne lijntjes op de wangen. Extra volume geven aan een bepaald deel van het gezicht is ook mogelijk, zoals de lippen of jukbeenderen. Faceland gebruikt fillers op basis van hyaluronzuur en op basis van calcium. Beide bestanddelen komen ook van nature voor in jouw eigen lichaam.

Fillers worden in de volgende gebieden gebruikt. Klik op de gebieden voor meer informatie.

Wat doe je met fillers?
Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt. Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam maar zeker onderhuids hyaluronzuur. Hierdoor gaat er volume verloren en droogt de huid uit. Als er opnieuw hyaluronzuur wordt aangevuld, werkt de gel als een kussentje dat de huid ondersteunt zodat volume en elasticiteit worden hersteld. Bovendien heeft hyaluronzuur een hydraterende werking.

Hoe gaat een behandeling met een filler in zijn werk?
Een behandeling begint altijd met luisteren naar wat jij wilt bereiken en wat jou specifieke wensen zijn. De cosmetisch arts bepaalt vervolgens wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken naar de elasticiteit en de kwaliteit van jouw huid. Daarna bepalen wij de hoeveelheid die nodig is om volume te creëren.

Is het gebruik van een filler veilig?
In meerdere onderzoeken is aangetoond dat fillers veilig zijn en tijdelijk, je lichaam breekt ze zelf weer af. In overeenstemming met de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, maakt Faceland geen gebruik van permanente vulmiddelen.

Hoelang blijft een filler zitten?
De houdbaarheid is 6 tot 12 maanden.

Wil je een persoonlijk advies of een fillerbehandeling? Neem dan contact met ons op of boek direct een afspraak met één van onze cosmetische artsen.

 

Volumeherstel
3.34 (66.78%) 115 votes

Vestigingen