Ambitie Faceland

Ambitie Faceland

Identiteit 2Faceland maakt scherpe vaste voordelige prijzen voor behandelingen mogelijk omdat wij staan voor een businessmodel zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. Onze artsen helpen liever zo veel mogelijk cliënten dan zo veel mogelijk per cliënt te verdienen. Bij Faceland weet jij wat jij kunt verwachten. Faceland garandeert beauty zonder poespas! Een goedkope betrouwbare behandeling zonder gedoe.

Met deze filosofie zijn wij de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde geworden in Nederland. Faceland belooft deze filosofie ook altijd te blijven doorvoeren: uitstekende kwaliteitszorg voor een scherpe prijs. Dit jaar realiseren wij bij Faceland 40.000 cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen met een team van 22 cosmetisch artsen, 4 consultants plastische chirurgie en 5 plastisch chirurgen. Uiteindelijk is het enige cijfer dat er ècht toe doet een scherp tarief met vanzelfsprekend een goede kwaliteit.

Eén ding is zeker: Faceland zal altijd de laagste prijsgarantie bieden.

De ambities van Faceland zijn alleen te realiseren door Injectables en Plastische Chirurgie betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig te houden in Nederland. Passie, drive, bedrijfscultuur en groeimogelijkheden verdienen elke dag de aandacht. Zodat wij jou kunnen garanderen dat jouw schoonheidswensen uitkomen. Gewoon, de mooiste versie van jezelf zijn. Geen drastische make-over maar wel een energieke en frisse uitstraling vol zelfvertrouwen.

 

 

Ambitie Faceland
4 (80%) 16 votes

Vestigingen