Acties bij Faceland

Acties bij Faceland

Verschillende aanbiedingen bij Faceland

Bij Faceland zijn er regelmatig kortingen op verschillende behandelingen. Naast de algemene aanbiedingen biedt Faceland ook de Faceland Academy, Facewall en Last minute aan. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Faceland Academy

Faceland model worden? Faceland zoekt regelmatig cliënten, want als trouwe klant help jij Faceland nog verder te laten groeien! Naast externe scholing gelooft Faceland vooral in de overdracht van expertise door onze huidige collega’s voor onze huidige collega’s. Jij als model krijgt de kans om met een korting door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts of Physician Assistant (PA) met een kwaliteitsregisternummer behandeld te worden die een interne Faceland opleiding injectables of plastische chirurgie volgt.

Faceland groeit snel en wil blijvende kwaliteit en veiligheid garanderen. Door samen met jou Faceland Academy te starten, kan supervisie en intervisie centraal staan! Faceland is regelmatig op zoek naar modellen die een voordelige botoxbehandeling, fillerbehandeling of bovenooglidcorrectie willen ondergaan door een arts of PA die start bij Faceland. Het is essentieel om continu aandacht te besteden aan scholing van onze collega’s, zeker nu wij er steeds meer vestigingen bij krijgen. Bij Faceland stop je nooit met leren!

Faceland garandeert beauty zonder poespas. De scherpe vaste voordelige prijs is mogelijk omdat wij staan voor een model zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. Faceland helpt liever zo veel mogelijk cliënten dan zo veel mogelijk per cliënt te verdienen.

Voordelen van Faceland model zijn?

  • Prijs: Jij krijgt een scherpe korting op jouw behandeling.
  • Kritisch oog: Tijdens jouw behandeling is er altijd een ervaren arts in de kliniek aanwezig. Het kan ook voorkomen dat er een supervisie moment plaats gaat vinden tijdens jouw behandeling en dat de ervaren arts de gehele behandeling aanwezig is.
  • Opgeleide artsen: Alle artsen die een interne opleiding volgen zijn BIG-geregistreerd en alle PA’s die een interne opleiding volgen hebben een kwaliteitsregisternummer. Zij hebben al veel behandelingen bijgewoond, interne theoretische scholing gekregen en staan te trappelen om ook in de praktijk aan de gang te gaan. Want oefening baart kunst!
  • Tijd: Wij nemen ruim de tijd om de behandeling tot een succes te maken voor zowel de arts of PA in opleiding als het model.

Wat vraagt Faceland Academy van jou?

Jij bent als model bereid om op controle te komen, ook al is het resultaat naar tevredenheid. Daarnaast ben jij bereid om ná de behandeling een korte vragenlijst in te vullen over jouw mening betreft het handelen van de arts of PA die een interne opleiding volgt. Ook heb jij een beetje geduld en besef dat jij een model van Faceland bent en dat de arts of PA zijn/ haar werk zo perfect mogelijk wilt uitvoeren! Jij kunt jezelf als eerste aanmelden voor de Faceland Academy als jij de nieuwsbrief hebt ontvangen. Lees hier de voorwaarden.


Facewall

Ben jij weg van Faceland en wil jij graag het resultaat van jouw behandeling delen met de rest? Houd jij van camera’s? Faceland zoekt regelmatig cliënten voor de Facewall! Tegen een mooie korting op de behandeling (25%!) krijg jij een plekje op onze website: de Facewall. Hiermee help jij ons een pagina te creëren waar al onze resultaten bij elkaar te zien zijn. Zo zorg jij er samen met ons voor dat iedere trouwe klant en nieuwe klant makkelijker een keuze kunnen maken voor een behandeling bij Faceland! Let op: een controle afspraak is verplicht voor de foto en het resultaat! Lees hier de voorwaarden.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de Facewall?

De inschrijfperiode is nu tijdelijk gesloten. Houd de website in de gaten.

Wat zijn de voordelen van de Facewall?

  • Jij krijgt een scherpe korting op de behandeling!
  • Jij wordt behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met een kwaliteitsregisternummer die al langer werkzaam is bij Faceland. Zij hebben hun interne opleiding dus al een tijdje geleden afgerond!
  • Alleen A-merken: Zoals jij weet werkt Faceland alleen maar met A-merken fillers en botuline toxine, dus ook tijdens de Facewall dagen!

Wat vraagt de Facewall van jou?

  • Jij bent bereid om op controle te komen voor de final picture, ook al is het resultaat naar jouw tevredenheid! Jij komt terug op een vastgestelde controle datum in dezelfde vestiging.
  • Jij vindt het geen probleem om op de Facewall te verschijnen. Hiervoor vragen wij jou om een toestemmingsformulier te ondertekenen voordat de behandeling plaatsvindt.

Last minute

Wekelijks vind je last minute acties op de Faceland website. Kortingen variëren per arts, locaties worden afgewisseld en alle indicaties (ja écht, ook de lippen) komen wekelijks voorbij. Zo worden de weken extra feestelijk en onvoorspelbaar!

Bezoek regelmatig de Faceland website en kijk of er een last minute actie is in jouw vestiging en boek direct jouw afspraak! Deze acties vind je echt alleen op de website en zorgen voor nèt dat beetje extra verdiende voordeel! Lees hier de voorwaarden.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Acties bij Faceland
4.6 (92.38%) 21 votes

Vestigingen