Behandelingen

Behandelingen

Behandelingen

Liquid neuscorrectie

Handen

Zijn jouw pezen en botten erg zichtbaar? Met een filler kunnen wij ervoor zorgen dat je handen er weer wat jonger uitzien.

Bovenooglidcorrectie

borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid.

Neuslift

Hyperhidrose oksels

Neuslift

Borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid.

Faceland Chirurgie

Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg.

Hoofdpijnbehandeling

Hoofdpijn kan door allerlei oorzaken opkomen. Het is een complex fenomeen. De pijn kan door allerlei oorzaken worden geprikkeld.

Bovenooglidcorrectie

Soms komt je spiegelbeeld simpelweg niet overeen met hoe je je voelt. Dit kan komen doordat de huid boven je ogen wat slapper begint te worden zodat je oogleden wat over je ogen komen te hangen.

Liquid facelift

Een liquid lift is een goed, tijdelijk alternatief voor een ingrijpende operatie waarbij de effecten van natuurlijke huidveroudering met een scalpel minder zichtbaar worden gemaakt.

Hals en decolleté

De huid van je hals en je decolleté is kwetsbaar. Invloeden van buitenaf zoals zon, wind, kou en regen laten als heel snel hun sporen na in de vorm van rimpels.

Wangen

Mooie, volle wangen: ze zijn het symbool van jeugd en vitaliteit. Ze geven je gezicht een gezonde, zachte en vriendelijke uitstraling.

Neusbrug

Ben je niet (helemaal) tevreden over de vorm van je neus? Stoor je je aan deukjes, krommingen of andere onvolkomenheden?

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt vanaf de beide zijen van je neusvleugels naar je mondhoeken.

Marionetlijnen

Marionetlijnen (lijnen vanuit de mondhoeken naar de kaak) zijn prima te verzachten met een filler of wel tijdelijk vulmiddel.

Volle lippen

Je mond is bepalend voor de onderste helft van je gezicht. Dat geldt voor je mondhoeken en voor je lippen.

Kincorrectie

Je kin trekt soms onbedoeld de aandacht van anderen. Bijvoorbeeld doordat de verhouding met de rest van je gezicht niet helemaal lijkt te kloppen.

Kaak- en kinlijn

Je kaak- en kinlijn vormen samen de basis voor de vorm van je gezicht en zijn dus letterlijk gezichtsbepalend.

Jukbeenderen

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Het accentueren hiervan met gebruik van een filler is tegenwoordig een populaire ingreep in de cosmetische chirurgie.

Voorhoofdsrimpels

Diepe, horizontale rimpels in je voorhoofd maken je niet mooier. Ze zorgen ervoor dat je ouder lijkt dan je je voelt en als je niets doet worden ze alleen maar dieper.

Kraaienpootjes

Als jij ook vindt dat de fijne rimpels rond je ogen je niet mooier maken en dat ze het natuurlijk evenwicht in je gezicht verstoren kun je daar nu iets aan doen.

Fronsrimpels

De verticale fronsrimpels tussen de wenkbrauwen geven je een serieuze of zelfs boze uitstraling. Deze kunnen we binnen een paar minuten voor je behandelen. Succes gegarandeerd en ook heel geschikt voor mannen.

Vestigingen