Borstvergroting

Borstvergroting

Borstvergroting bij Faceland

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten karakteriseren het uiterlijk van een vrouw. De keuze voor grotere en vollere borsten kan dus zorgen voor een flinke verbetering van de kwaliteit van jouw leven. Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs. Jouw borsten worden steviger en mooier van vorm. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering, kunnen door de ingreep weer ronder en voller worden. Het plaatsen van borstprothese is een betrouwbare, efficiënte en duurzame methode. Het dragen van een decolleté, kleding kopen en naar het strand gaan, zijn dan zaken waar jij zin in krijgt!

Door onze manier van werken en efficiëntie, stelt dit ons in staat om een borstvergroting aan te bieden voor scherpe prijzen! Een borstvergroting met de implantaten van Motiva, is mogelijk voor de vaste prijs van €2.250,-, een borstvergroting met de implantaten van Mentor is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-! Dat maakt ons de voordeligste op het gebied van borstvergrotingen van Nederland!

Waarom dit prijsverschil?

Wanneer de prijs voor een behandeling nog scherper kan, ben jij de eerste die dit hoort! Faceland belooft jou namelijk altijd de scherpste prijs. Om deze service, kwaliteit en zekerheid te kunnen blijven bieden is Faceland continu in gesprek met de wereldwijd meest gerespecteerde fabrikanten van implantaten. Met Motiva, een A-merk implantaat naast het A-merk Mentor bleek de deal gunstiger waardoor de prijs voor jou daarom lager uitvalt! Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!

Wat is het verschil tussen de implantaten?

Lees meer over de implantaten Motiva en Mentor.

Hoe zit het met het plannen van een afspraak?

Faceland Chirurgie is op vaste dagen geopend in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam, inclusief woensdagavonden en zaterdagen! Hoe werkt het met afspraken inplannen? Jij boekt eerst een consult in bij één van onze consultants plastische chirurgie. Vervolgens plan jij samen met de consultant een andere dag in voor het kennismakingsgesprek om jouw behandelplan met de plastisch chirurg te bespreken. Waarom jij een tweede keer terug moet komen? Dit doet Faceland omdat wij jou een persoonlijk moment met de consultant en een persoonlijk moment met de plastisch chirurg willen aanbieden.

Scherpe prijs

Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg. Faceland biedt een borstvergroting aan van €2.250,- met Motiva implantaten. Klik hier om de volledige prijslijst te zien.

Kwaliteit

Onze plastisch chirurgen maken gebruik van A-merk implantaten, Motiva en Mentor. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt.

Operatie

Faceland maakt gebruik van een het eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 1 te Mill (NB). Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot een van de topcentra voor borstvergrotingen. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.  Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Na ongeveer zes weken kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Haal- en brengservice

Faceland biedt als een van de weinige een haal- en brengservice aan! Voor slechts €200,- word jij op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice.

Boeken van een consult 

Faceland is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47. Informatie over de plastisch chirurgen en consultants bij Faceland vind je hier.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur contact op met Faceland Chirurgie.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een borstvergroting.
Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over de borstvergroting.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Borstvergroting
3.6 (71.85%) 211 votes

Vestigingen