Liquid facelift

Liquid facelift: het alternatief voor een operatieve facelift
Een liquid lift is een goed, tijdelijk alternatief voor een ingrijpende operatie waarbij de effecten van natuurlijke huidveroudering met een scalpel minder zichtbaar worden gemaakt. Dat vraagt nogal iets van de arts en van de patiënt. Terecht kiezen steeds meer mensen daarom voor een behandeling met hetzelfde effect maar zonder de nadelen van een volledige operatie. Een liquid lift kunnen we dan ook het best omschrijven als een facelift zonder operatie, zonder snijden.

Wat is een liquid facelift eigenlijk?
Een liquid lift is een behandeling met zogenaamde injectable fillers ofwel injectables. Dat zijn middelen die door een bevoegde, goed opgeleide en ervaren medisch specialist onder je huid worden geïnjecteerd om bijvoorbeeld rimpels minder zichtbaar te maken of het natuurlijk volume van je gezicht zichtbaar maar subtiel te herstellen. Met andere woorden: om jou het gezicht te geven dat bij je natuurlijke vitaliteit past.

Hoe werkt een liquid facelift?
Voor een liquid lift gebruiken we bij Faceland twee groepen injectables: fillers als Restylane®, en Juvéderm® (die vooral zorgen voor meer volume op bepaalde plaatsen in je gezicht) en Botox® , dat op een natuurlijke manier de vorming van rimpels tegengaat en bestaande rimpels verzacht doordat het de spiertjes die deze rimpels veroorzaken tijdelijk minder actief maakt. Welke middelen het best bij jouw huid en gezicht passen bespreekt je arts persoonlijk. Want jouw gezicht is uniek, dus is je behandeling dat ook.

Het effect van een liquid facelift is natuurlijk tijdelijk en veilig
Als we bij Faceland een aanbod doen mag je blijven rekenen op wat we altijd bieden: een behandeling met kwaliteitsproducten die wordt uitgevoerd door ervaren artsen die gespecialiseerd zijn in injectable-behandelingen. Specialisten die weten dat alleen de werking van middelen met een tijdelijk effect gebaseerd zijn op stoffen die ook van nature in je lichaam voorkomen, en daarom goed door je lichaam verdragen worden. Zo zorgen ze ervoor dat je ook op de lange termijn geen nadelige gevolgen van je behandeling zult ondervinden en dat je die probleemloos kunt blijven herhalen.

Boek nu jouw afspraak

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Liquid facelift
3.9 (77.5%) 8 votes

Vestigingen