Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels verzachten

Het is af en toe gewoon nodig dat jij jouw wenkbrauw even optrekt. Een bijkomstigheid is wel dat het optrekken van de wenkbrauwen zorgt voor meer horizontale lijnen in het voorhoofd. Of je te maken hebt met fijne oppervlakkige lijntjes of diepere lijnen hangt af van jouw huidtype. Bekijk hieronder een voor en na foto van de voorhoofdsrimpels.

Voor en na foto voorhoofdsrimpels met Botox
Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes en hoe dieper ze worden. Vooral mensen met een sterke gezichtsmimiek trekken continu waardoor er rimpels in het voorhoofd ontstaan. Het is afhankelijk van je huidtype of je te maken krijgt met veel fijne, oppervlakkige lijntjes, of met een kleiner aantal diepere lijnen.

De oplossing? Het verminderen van de spierspanning. Als die eenmaal verminderd is worden de rimpels minder diep en verdwijnen. Om de spierspanning te verminderen gebruiken wij bij Faceland een natuurlijke, tijdelijke spierontspanner. Deze spierontspanner wordt gebruikt voor de minder diepe rimpels. De voorhoofdsrimpels rekenen wij als 1 zone en kost €69,- met een Bocouturebehandeling buiten de actieperiode.

De cosmetisch arts of Physician Assistant pakt de rimpels plaatselijk, effectief en langdurig aan. De resultaten zijn ongeveer 3 tot 4 maanden zichtbaar. Indien een rimpelbehandeling voor diepe rimpels niet mogelijk is kan eventueel gekozen worden voor behandeling met een filler. Dit moet wel aangegeven worden door de cosmetisch arts of Physician Assistant.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Voorhoofdsrimpels
3.8 (75%) 56 votes

Vestigingen