Fronsrimpels

Fronsrimpel verwijderen voor €69,-

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel verschijnt! Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er verticale en horizontale lijnen.

Voor en na fronsrimpel

before foto van de fronsrimpel behandeling na de fronsrimpel behandeling

Tijdens de behandeling

Tijdens de fronsrimpel behandeling word de fronsrimpel met Botuline Toxine opgevuld. Het ontspannen van de spieren met een spierontspanner zorgt ervoor dat de fronsrimpels verzachten en mogelijk verdwijnen. De fronsrimpels worden minder zichtbaar, de wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt vriendelijker en zachter. Een mooie bijkomstigheid is dat de wenkbrauwen meestal veel frisser en subtieler komen te staan. In de vloeistof zit al een verdovende stof dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling. De behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Na de behandeling

Zodra de fronsrimpel behandeling is afgerond, mag je gelijk weer naar huis. De mogelijke kleine blauwe plekjes/zwelling waar de naald is ingebracht trekken meestal na 2-3 dagen vanzelf weg. Na de behandeling wordt geadviseerd om 24 uur na de behandeling de volle zon/zonnebank te vermijden. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn. Na twee weken kun je terecht voor een kosteloze touch-up, indien nodig. Je houdt zelf de twee weken na de behandeling bij of je tevreden bent met het resultaat. Mochten er klachten zijn, neem dan contact op Faceland! Het resultaat is na twee weken optimaal en zal ongeveer drie maanden zijn werking behouden.

Fronsrimpels verwijderen: kosten behandeling

De kosten van de behandeling zijn €69,- met de spierontspanner Bocouture (A-merk Botuline Toxine). Let op! Kijk altijd even op de actiepagina voor kortingen.

Fronsrimpels verminderen met filler

Het kan zijn dat de behandeling met een spierontspanner niet het voldoende effect geeft. Dan wordt er gekozen om de rimpels op te vullen met een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een filler. Dit is mogelijk voor de prijs van €199,- voor 0,5 ml of €299,- voor 1,0 ml.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47.

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is direct na het consult mogelijk, als je daar behoefte aan zou hebben!

Onze specialisten

De fronsrimpel behandeling met Botuline Toxine wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een behandeling voor fronsrimpels is op elke vestiging mogelijk.

Gerelateerde behandelingen

Voorhoofdrimpels: Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes en hoe dieper ze worden. Vooral mensen met een sterke gezichtsmimiek trekken continu waardoor er rimpels in het voorhoofd ontstaan. De oplossing? Het verminderen van de spierspanning. Als die eenmaal verminderd is worden de rimpels minder diep en verdwijnen. Om de spierspanning te verminderen gebruiken wij bij Faceland een natuurlijke, tijdelijke spierontspanner. Deze spierontspanner wordt gebruikt voor de minder diepe rimpels. De voorhoofdsrimpels rekenen wij als één zone en kost €69,- met Bocouture.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Fronsrimpels
3.4 (67.5%) 96 votes

Vestigingen