Hyperhidrose oksels

Hyperhidrose oksels

Hyperhidrosis behandeling tegen overmatig zweten

Overmatig transpireren onder de oksels kan soms grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Vaak ben je onzeker en durf je geen strakke of lichte kleding te dragen. Wij bij Faceland snappen dat dit probleem je dagelijkse leven kan beïnvloeden. Faceland heeft daar een oplossing voor: een behandeling met een spierontspanner (Botuline Toxine)! De spierontspanner staat bekend als anti-rimpel middel maar is ook zeer effectief tegen overmatig zweten. De spierontspanner blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, hierdoor stoppen deze klieren zweet te produceren.

Tijdens de behandeling

Een hyperhidrosis behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken wordt er tijdens de behandeling gebruikgemaakt van een verdovende crème en wordt er gekoeld. Tijdens de behandeling worden in het te behandelen gebied ongeveer om de centimeter kleine oppervlakkige injecties geplaatst.

Na de behandeling

Je kunt na de hyperhidrosis behandeling gelijk naar huis. Je dagelijkse bezigheden kunnen ook weer opgepakt worden. Houd er wel rekening mee dat de oksels een beetje beurs aan zullen voelen door de hoeveelheid prikjes. De verdoving zal na enige tijd ook weer uitwerken en dan kan de pijn even iets sterker zijn. Probeer dan gewoon zoveel mogelijk te koelen. Dit trekt vanzelf na een dag weer weg. Ongeveer na twee weken is het zweten minimaal. De werkingsduur is gemiddeld drie maanden. De behandeling kan daarna worden herhaald.

Botuline Toxine oksels: kosten behandeling

De prijs van het behandelen van zweetoksels hangt af van de hoeveelheid. Jouw behandelaar zal met jou overleggen hoeveel jij nodig hebt. Een kleine hoeveelheid met het A-merk Bocouture kost €349,- en een grote hoeveelheid kost €550,-. Dit zijn vaste totaalprijzen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47.

Een afspraak is bij elke arts of Physician Assistant en in elke vestiging mogelijk. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze specialisten

Deze behandeling wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een behandeling voor overmatig zweten is op elke vestiging mogelijk.

 

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Hyperhidrose oksels
4.4 (88%) 25 votes

Vestigingen