Mondhoeken

Mondhoeken

Afhangende mondhoeken corrigeren €50,-

Hangende mondhoeken liften? Dat is zo gebeurd bij Faceland! Door volumeverlies en het vaak aanspannen van dit spiertje kunnen de mondhoeken wat hangen. Hierdoor kan het gezicht snel ontevreden of chagrijnig overkomen. Sommigen worden hiermee geboren maar ook met de tijd kunnen de mondhoeken wat gaan hangen. De huid wordt slapper en rimpels ontstaan. Gelukkig is deze klacht makkelijk te behandelen met Botuline Toxine en hierdoor zullen de hangende mondhoeken weer omhoog komen te staan.

Tijdens de behandeling

Zodra de behandeling is afgerond, mag je meteen naar huis. Mogelijke kleine blauwe plekjes/zwelling waar de naald is ingebracht trekken meestal na 2-3 dagen vanzelf weg. Na de behandeling wordt geadviseerd om 24 uur na de behandeling de volle zon/zonnebank te vermijden. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn. Na twee weken kun je terecht voor een kosteloze touch-up, indien nodig. Je houdt zelf de twee weken na de behandeling bij of je tevreden bent met het resultaat. Mochten er klachten zijn, neem dan contact op Faceland! Het resultaat is na twee weken optimaal en zal ongeveer drie maanden zijn werking behouden. Voor deze behandeling is maximaal 15 minuten nodig. De behandeling op zich duurt maximaal 5 minuten. Hier is geen verdoving voor nodig.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 24 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het effect van Botuline Toxine is na enkele dagen tot aan een week na de behandeling zichtbaar. Mocht jij na twee weken niet tevreden zijn over het resultaat, dan kun jij bij dezelfde behandelaar langskomen voor een kosteloze touch-up! Het resultaat zal ongeveer 3 maanden aanhouden, daarna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Kosten mondhoeken liften

Voor het liften van de mondhoeken betaal je €50 met de spierontspanner Bocouture (A-merk Botuline Toxine).

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47. Vanaf 27 mei is Faceland Rotterdam elke zondag geopend en is Faceland ook op zondag bereikbaar!

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze specialisten

Deze behandeling wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een behandeling voor de mondhoeken is op elke vestiging mogelijk.

Gerelateerde behandelingen

Marionetlijnen: De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid rond de mondhoeken. Deze zogenoemde marionetlijnen zijn gelukkig prima te verzachten met een filler of wel tijdelijk vulmiddel.. De kosten voor het opvullen van de marionetlijnen zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur.
Neuslippenplooi: De neuslippenplooi loopt vanaf de beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken. Ook deze plooi kan langzaam maar zeker dieper worden en daardoor krijgt jouw gezicht vanzelf een vermoeide uitdrukking. Met een filler kunnen onze behandelaars de neuslippenplooien verzachten. De kosten hiervoor zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Mondhoeken
5 (100%) 2 votes

Vestigingen