Tandenknarsen

Tandenknarsen

Tandenknarsen tegengaan

Heb jij last van tandenknarsen? Veel voorkomende klachten door tandenknarsen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, pijnklachten en slijtage van de tanden en het glazuur. Tandenknarsen gaat vaak gepaard met een zichtbaar vergrote kauwspier. Door middel van Botuline Toxine kan de spierspanning van de kauwspier verminderd worden.

Tijdens de behandeling

Er worden tijdens de behandeling meerdere injecties gegeven in de onderste kaakspier. De spieractiviteit neemt af waardoor we tanden knarsen kunnen tegengaan. Doordat je de kaakspier minder vaak gaat gebruiken kan een bijeffect zijn dat je kaaklijn wat smaller wordt. Er is geen verdoving nodig. De behandeling zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Na de behandeling

Zodra de behandeling is afgerond, mag u gelijk weer naar huis. Je kunt gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden. Je kunt last krijgen van kleine blauwe plekjes/zwelling waar de naald is ingebracht, dit trekt meestal na 2-3 dagen vanzelf weg. Na twee weken kun je weer terecht voor een kosteloze nacontrole indien nodig. Je houdt zelf de twee weken na de behandeling bij of je tevreden bent met het resultaat. Mochten er klachten zijn, neem dan contact op Faceland! Het effect van de behandeling houdt ongeveer drie maanden aan.

Tanden knarsen behandeling kosten

De prijs van het behandelen van tandenknarsen hangt af van de hoeveelheid. Jouw behandelaar zal met jou overleggen hoeveel jij nodig hebt. Een kleine hoeveelheid met het A-merk Bocouture kost €138,- en een grote hoeveelheid kost €207,-. Dit zijn vaste totaalprijzen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47.

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze specialisten

Deze behandeling wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een behandeling voor het verminderen van tandenknarsen is op elke vestiging mogelijk.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Tandenknarsen
3 (60.67%) 90 votes

Vestigingen