Faceland’s Botox Oksels

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN

FL-Botox-Oksels-banner

Heb jij last van overmatig zweten? Dan hebben wij de oplossing!

Genieten van de zomer in kleding die je het liefst aan hebt, zonder die vervelende natte plekken bij de oksels? Dat je je niet langer wil laten leiden door onzekerheden en twijfels over de zweet plekken onder je oksels? Dan ben je op de goede weg! En als jij, net als steeds meer van onze klanten, ontdekt dat je je zekerder zou voelen als je overmatig zweten ofwel hyperhidrose goed kunt laten behandelen met botox heb je helemaal gelijk. En met onze botox oksels actie maken we het wel heel aantrekkelijk de voordelen van zo’n hyperhidrose behandeling zelf te ervaren:

FL-Botox-Oksels-banner3
Highlights & Voorwaarden
• Onze “Botox Oksels” actie loopt van 24 juni t/m 7 juli 2014
• Deze actie is geldig in onze vestiging in Utrecht en Eindhoven
• Geef bij het maken van een afspraak aan dat het de “Botox Oksels” actie betreft, dit in verband met het inplannen van voldoende tijd
• Deze actie is ook geldig voor introducés zoals famille en vrienden
• Voor anti-transpiratie behandelingen van voeten en handpalmen gelden andere tarieven. Vraag hiernaar bij je behandelend arts

Als je dit een mooie actie vindt, geef ons dan een “Like”:

Met acties zoals deze maken we veilige schoonheid voor iedereen betaalbaar dankzij slimme inkoop, scherpe onderhandelingen en kennis van zaken. Zo haal je met deze actie het beste uit je botoxbehandeling en behoort overmatig zweten voor jou binnenkort tot het verleden! Als dat is wat jij wilt maak je nu snel een afspraak met één van onze artsen.

Boek een afspraak

Voor eventuele vragen over onze Botox Oksels actie of andere vragen bel je met 030 265 62 75 (Utrecht) of 040 202 63 41 (Eindhoven). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.


Transpireren: een natuurlijke reactie in spannende situaties

Zweten ofwel transpireren is een natuurlijke reactie op gevoelens van spanning, nervositeit, onzekerheid, schaamte of schrik. Gevoelens die we allemaal kennen en tot op zekere hoogte kunnen verklaren; een presentatie voor een volle zaal is spannend, voor een belangrijke afspraak is iederéén nerveus. En wie is er nu niet zenuwachtig voor die eerste date….

Overmatig zweten oksels FACE Land model2

Maar wat als je ook klamme handen of natte oksels hebt terwijl daar eigenlijk weinig reden voor is? Tijdens een gewone bespreking, bij gematigde temperaturen, tijdens een gezellige avond uit met vrienden of vriendinnen? De oorzaak is dan vaak niet duidelijk, maar de gevolgen zijn dat wel; je kunt je langzaam steeds onzekerder gaan voelen. Veel mensen kiezen op den duur andere kleding, vermijden lastige situaties, uiten zich minder makkelijk en durven minder initiatieven te nemen. Kortom: overmatig zweten ofwel hyperhidrose maakt je sociale leven lastig. Overmatig zweten heeft invloed op je doen, je laten en uiteindelijk op je denken.

Omschrijving van hyperhidrosis ofwel overmatig zweten

Transpireren is een normale lichaamsfunctie waarmee de lichaamstemperatuur wordt gereguleerd. Normaal transpireren mensen alleen bij hogere temperaturen, bij lichamelijke inspanning of als reactie op nervositeit, boosheid, schaamte of angst. Bij hyperhidrosis is er sprake van overmatig zweten en overmatig transpireren in reactie op de normale triggers of het kan spontaan optreden. Door de abnormale hoeveelheid vocht en/of door de geur kan dit een vervelende aandoening zijn en kan het een negatieve invloed hebben op iemands sociale leven. Hyperhidrosis ofwel overmatig zweten of overmatig transpireren komt bij ongeveer 1 op de 100 mensen voor.

Oorzaak overmatig transpireren

Het overmatig transpireren kan over het gehele lichaam optreden maar komt het meeste voor in de oksels (overmatig zweten oksels), het gelaat, de handpalmen en de voetzolen. Wanneer het lokaal voorkomt wordt het primaire hyperhidrosis genoemd. De oorzaak van primaire hyperhidrosis is meestal niet bekend, wel kan het erfelijk zijn. Bij secundaire hyperhidrosis is meestal sprake van overmatige transpiratie over het gehele lichaam. Deze laatste vorm wordt vaak veroorzaakt door een ziekte en wanneer deze ziekte behandeld wordt houdt meestal ook het overmatige transpireren op. Meestal gaat het hierbij om een te snelwerkende schildklier, een infectie of suikerziekte. Ook kan overmatig transpireren optreden als bijwerking van een medicijn.

Verschijnselen van hyperhidrosis en overmatig transpireren

Zoals al eerder gesteld gaat het bij hyperhidrosis om overmatige transpiratie. Men kan last hebben van voortdurende natte kleding rond de oksels of van zwetende handen wat vervelend kan zijn bij het schrijven of schaamte kan geven bij het geven van een hand. Zowel bij overmatige transpiratie van de oksels als van de voeten kan de geur een vervelend fenomeen zijn. Overigens zijn beide soorten zweet in eerste instantie geurloos op het moment van afscheiding. Bacteriën op de huid zetten het zweet na de afscheiding om in aromatische vetzuren waardoor de bekende geur ontstaat.

Behandeling overmatig zweten met botox

Bij FACE Land behandelen wij hyperhidrosis en overmatig zweten met behulp van botox. Door middel van lokale injecties met botox is overmatig transpireren namelijk goed en eenvoudig te behandelen. Het resultaat van de behandeling is zeer effectief, het zweten wordt met circa 95% gereduceerd. Omdat het een lokale behandeling is komt de temperatuurregulatie van het lichaam niet in gevaar. Tijdens de behandeling worden lokaal, bijvoorbeeld in de oksels, meerdere onderhuidse injecties geplaatst. Meestal wordt deze behandeling niet als pijnlijk ervaren (al verschilt de pijnervaring per individu) en is een verdoving niet nodig. In overleg met uw arts kan echter altijd besloten worden om vooraf te verdoven door middel van een lokaal verdovende zalf.

Overmatig zweten oksels FACE Land model1

Het optimale effect op het overmatig transpireren bereikt je na 2 weken. Als je na 2 weken nog op bepaalde plekken transpireert is het raadzaam een afspraak te maken met je behandelend arts. De behandeling tegen overmatig zweten met botox is een tijdelijke behandeling (heeft tijdelijk effect op de zweetklieren) en de werkingsduur wisselt per persoon maar de gemiddelde werkingsduur is ongeveer 6 maanden. Hierna kan de behandeling tegen overmatig zweten zonder nadelige effecten worden herhaald. Hoe vaker je behandeld wordt, des te langer heb je plezier van de anti-transpiratie behandeling, soms wel tot 12 maanden. Ook transpireer je minder heftig dan voorheen, zeker na een aantal behandelingen.

Botox is veilig en pakt de oorzaak aan!

Middelen tegen overmatig zweten bestaan in alle soorten en maten, maar als je wel eens iets uit de drogisterij of apotheek hebt geprobeerd weet je ook dat die vaak maar kort werken. Met botox, dat de oorzaak van overmatig zweten aanpakt, kies je voor een duurzame oplossing die precies past bij jouw lichaam en die altijd geschikt is voor de plaats die jij wilt laten behandelen.

Botuline toxine ofwel botox is een veilig en geregistreerd geneesmiddel. Er is al jarenlang onderzoek gedaan voordat het voor cosmetische behandelingen en anti-transpiratie behandelingen in gebruik is genomen. Botox wordt al jarenlang (in hoge concentraties) gebruikt door neurologen bij kinderen en volwassenen die lijden aan spierspasmen. Het wordt al 30 jaar gebruikt en men kan dus aannemen dat het ook op lange termijn een veilig middel is.
Het gebruik van botox wordt afgeraden bij zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde spier- of zenuwaandoeningen. Bij het gebruik ervan bij anti-transpiratiebehandelingen zijn geen bijwerkingen bekend.

Voor meer informatie over FACE Land, events en andere acties houd je onze site goed in de gaten of meld je je nu aan voor onze nieuwsbrief.

[hcshort id=”5″]

Faceland’s Botox Oksels
1.5 (30%) 4 votes

Vestigingen