Hals en decolleté

Hals en decolleté

Halsrimpels behandelen

Met een filler ofwel een natuurlijk tijdelijk vulmiddel kan een cosmetisch arts het verlies aan volume en souplesse corrigeren. Een fillerbehandeling is een relatief eenvoudige manier om er weer jonger en vitaler uit te zien en toch jouw persoonlijke, natuurlijke uitstraling te behouden of te herstellen! Als jij iets wil doen dan hebben wij de oplossing, een in alle opzichten passende fillerbehandeling.

Hals en decolleté

Voor en na een behandeling aan de hals en decolleté

De huid van de hals en de decolleté is kwetsbaar. Invloeden van buitenaf zoals zon, wind, kou en regen laten als heel snel hun sporen na in de vorm van rimpels. Die ontstaan zo makkelijk omdat onder de huid in jouw hals van nature minder huidvet aanwezig is dat jouw huid ondersteunt.

Het effect van een fillerbehandeling kan heel subtiel zijn, het resultaat is natuurlijk altijd direct zichtbaar. Tijdens de behandeling brengt jouw behandelend arts de juiste filler op precies de juiste plaats aan. Wij weten zeker dat jij na jouw behandeling tussen de 6 en 18 maanden een hals zult hebben om trots op te zijn!

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Hals en decolleté
4.4 (87%) 20 votes

Vestigingen