Jukbeenderen
Jukbeenderen

Jukbeenderen opvullen voor €599,-

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Contouren van jouw gezicht kunnen van nature minder uitgesproken zijn of zijn afgevlakt. Het accentueren hiervan met gebruik van een filler is tegenwoordig een populaire ingreep in de cosmetische chirurgie. Wil jij jouw jeugdige look weer wat opfrissen of favoriete idool overtreffen? Dan is een behandeling met een filler de beste oplossing!

Jukbeenderen opvullen voor en na

jukbeenderen met fillers

Tijdens de behandeling

Het jukbeen wordt opgevuld/gelift door middel van fillers waardoor de V-vorm van het gezicht meer aandacht krijgt. Voorafgaand aan de behandeling is er voldoende ruimte om jouw wensen en vragen te bespreken. De behandelaar zal jou vervolgens adviseren over de hoeveelheid filler en de verschillende soorten fillers.  Faceland maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur (Belotero en Juvéderm) en calcium (Radiesse).  Lees hier de verschillen tussen de fillers. Voordat de behandeling begint maakt de behandelaar foto’s. Deze komen in uw persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controleafspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. De filler zal tijdelijk het vochtgehalte van de huid verhogen, er wordt als het ware een kussentje van vocht gevormd. Voor het opvullen van de jukbeenderen is ongeveer 30 tot 45 minuten nodig.

Na de behandeling

Zodra jouw wangen zijn opgevuld, mag je gelijk weer naar huis. Je kunt last krijgen van kleine blauwe plekjes/zwelling waar de naald is ingebracht, dit trekt meestal na 2 tot 3 dagen vanzelf weg. Na de behandeling wordt geadviseerd tot twee weken na de behandeling niet in de volle zon of onder de zonnebank te gaan. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn. Na twee weken kun je terecht voor een kosteloze touch-up, indien nodig. Je houdt zelf de twee weken na de behandeling bij of je tevreden bent met het resultaat. Mochten er klachten zijn, neem dan contact op met Faceland! Het resultaat van een filler op basis van calcium (Radiesse) blijft gemiddeld 9 maanden tot een jaar aanwezig, soms wel langer. Bij een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden.

Jukbeenderen fillers ervaringen

 • ”Ik ben de afgelopen jaren steeds magerder geworden in het gezicht wat mij echt ouder maakt. Anna heeft bij mij fillers bij de jukbeenderen, wangen en kin geplaatst. Best eng de eerste keer. Je wilt toch dat je gezicht niet heel anders wordt maar gewoon voller en uitgerust. Ze doet het echt fantastisch. Ze neemt de tijd om je goede uitleg te geven over wat ze gaat doen en gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Ook zegt ze eerlijk wat niet haalbaar is. Ze is een topper en ik raad haar dan ook zeker aan.” Bekijk hier de ervaring.
 • ”Ik had een zeer diepe fronsrimpel, mijn jukbeenderen en wangen waren in de loop van de jaren ingevallen en dat irriteerde me mateloos… De jukbeenderen zijn net als mijn wangen wat opgevuld. Het is heel subtiel gedaan zodat je niet opeens bolle wangen hebt.” Bekijk hier de ervaring.
 • ”Vandaag ben ik bij Muriëlle van Engelen geweest voor een filler behandeling met Radiesse bij Faceland in Eindhoven. Het injecteren viel me heel erg mee. Ik heb mijn jukbeenderen laten ophogen en dat is supermooi geworden! Ben heel erg tevreden. Muriëlle is ook een heel deskundige dame die alles heel goed uitlegt en je erg op je gemak stelt.” – Bekijk hier de ervaring.

Jukbeenderen opvullen prijzen

De prijs voor het accentueren van de jukbeenderen is afhankelijk van de hoeveelheid en welke filler er wordt gebruikt. Een hyaluronzuur filler kost €299,- per 1,0 ml. Een filler op basis van calcium (Radiesse) kost €599,- per 3,0 ml. Let op! Bekijk altijd de actiepagina voor kortingen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47.  Een afspraak voor het  is in elke vestiging mogelijk. Bekijk hieronder de specialisten. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Specialisten per vestiging

 • Rotterdam: Robin Snijders, Yesim Misirli, David Hamraz, Anke Hoogers, Karina Rahimi, Shaktie Lalé, Tiba Tossijn
 • Utrecht: Michiel Westedt, Anne de Reus, Marie Kuijt, Nicoline Nijman, Robin Vossen, Chloé Wittenberg, David Hamraz, Janne van Avendonk
 • Nijmegen: Anne de Reus, Merel Laboyrie, Anna Grelack
 • Capelle: Karina Rahimi, Yesim Misirli, David Hamraz, Babette Diemel, Shaktie Lalé
 • Mill: Anna Grelack
 • Eindhoven: Merel Laboyrie, Muriëlle van Engelen, Anke Hoogers, Whitney Koeiman
 • Amsterdam-Schiphol: Robin Snijders, Babette Diemel, Veerander Ghotra, Marie Kuijt, Nicoline Nijman, Muriëlle van Engelen, Michiel Westedt, Janne van Avendonk
 • Barendrecht: Karina Rahimi, Veerander Ghotra, Tiba Tossijn

Gerelateerde behandelingen

 • Wangen: Heb jij last van ingevallen wangen? Ook deze kunnen worden opgevuld met fillers. De kosten van deze behandeling zijn afhankelijk van de gebruikte filler. Voor de Radiesse filler betaal je €349,- voor 1,5 ml of €599,- voor 3,0 ml. Voor een hyaluronzuur filler betaal je €299,- per 1,0 ml.
 • Neuslippenplooi: Stoor jij je aan diepe neuslippenplooien? Onze behandelaars kunnen deze wegwerken met tijdelijke fillers. De behandeling is al mogelijk voor €299,- met 1,0 ml hyaluronzuur filler of €349,- voor 1,5 ml Radiesse.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Jukbeenderen
7.9 (79.01%) 101 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail